27

Фен

преди 4 дни

До Тенгри Кан. Извинявай, не разбрах кого сме били и кога не е трябвало.

26

Анонимен

преди 4 дни

Най- великият футболист за всички времена Лионел Меси не отрони и една сълза когато загуби с Аржентина финала срещу Германия на световното. Ако беше на негово място Роналдо щеше да се самоубие ревлата португалска. Това показва колко е голям един мъж.

25

Анонимен

преди 4 дни

Ббс - бабос брекситос сепукис

24

Смел Гибсов

преди 4 дни

Жуна му ще го утеши....

23

Журналист

преди 4 дни

А пък Меси веднага изпратил колетче с легенче , за да може "Гелосания" да събира сълзите си. После ще може да си ги разбърква с гела . Меси оставил и бележка : " Не плачи , миличък, ще те оставя да вземеш бронзовата топка , когато аз вземам деветата златна топка."

22

Анонимен

преди 4 дни

Няма да стане по успешен от това което беше - свърши вече - парите и годините си казват своето. Принцесата е лошо свикнат - всички да се съобразяват и да му угаждат- а уж отборна игра било- спорт...Всичко е кинти - големиЖивотът и "спорта" продължават напред..Следващите се търсят -

21

Анонимен

преди 4 дни

Политически е така е при Империите . Не се уважават

20

Анонимен

преди 4 дни

Проблемът на Роналдо е, че се мисли за Меси. Не желае да се смири и да приеме истината, че аржентинецът е над всички.

19

Анонимен

преди 4 дни

Нашия Георги Аспарухов , когато треньора на националите ни Витлачил го избра с Котков и Соколов на въпроса на журналиста . С кои футболисти би взел със себе си . Сигурно е и плакал . Защото БКП не пускаше никои да играе извън страната. А по късно в комунистическия печат го изкараха и шпионин.

18

Фитока

преди 4 дни

Ако го нямаше на терена Португалия щеше да бие в редовното време поне с три гола разлика Като е на терена всичко през него минава и следва пропуск след пропуск,нито вече е пъргав,нито точен както бе преди години.Когато цял отбор играе за един човек обикновено следва провал.И в нашия мач за трето място в САЩ срещу Швеция целият ни отбор играеше Стоичков да стане едноличен голмайстор и вместо гола на Стоичков получихме четири в нашата врата.

17

Анонимен

преди 4 дни

На тези 39 години . Физическите сили бързо отлитат и бавно се възстановяват . В този дълъг мач. Не е нищо срамно. И президенти и артисти са плакали.

16

Радослав

преди 4 дни

Колкото по скоро масовката спре да си губи времето с тази залагалка ала убиец на мозъчни клетки, толкова по скоро подобни палячовци ще се върнат в цирка където им е мястото.

15

Анонимен

преди 4 дни

Измамен бизес в който Англия, Франция, Португалия и подобни все продължават я с ВАР, я с някой автогол та да може феновете да продължат да харчат!

14

Анонимен

преди 4 дни

Футбола е изкуство. Емоциите са винаги пълни и откровени . Плакал е и Христо Стоичков и други спортисти Уникалното във футбола е в това , че на следващия ден ако се играеше от същите състави. Щеше да е друго . Никога не се повтаря.

13

Анонимен

преди 4 дни

До онзи ден медиите го величаеха като божество и пускаха по десет статии на ден за него, а сега му се подиграват. Англичаните обаче имат причина да го мразят, заради Мондиала в Германия. Тогава изгониха Рууни, заради неспортсменска проява на Роналдо. А и начинът, по който напусна Юнайтед и английския футбол, беше грозен. Така че антипатията не е безпричинна.

12

Анонимен

преди 4 дни

Голям артист и нищо повече, а футбола отдавна не никакъв спорт а измамен бизнес.

11

Анонимен

преди 4 дни

Не беше такъв проблем че е изпуснал дузпа, или че е ревал (макар че зрял мъж би трябвало да се контролира, мачът продължава и отборът не е отпаднал), а че си е все същата примадона, абсолютен нарцис - при всеки фаул взимаше топката от ръцете на съотборниците си и не им даде да изпълнят поне веднъж. Като винаги биеше към вратата, независимо от позицията, не си помисли да центрира. Португалия само ще спечели, ако го забият на пейката

10

Тренерчето

преди 4 дни

Недей плачка Мистияно Мароканците и Меси ги няма

9

Край

преди 4 дни

Виждал съм Пеле. Гледал съм Марадона. Роналдо е най- Големият.

8

Анонимен

преди 4 дни

Превод - Жалък изпускач.