88

Rak

преди 4 дни

Каква по-хубава новина от тази , че партията на терористите ,е тръгнала да се самоизяжда , крайно време беше да се самоунищожат сами тея еничари

87

Анонимен

преди 4 дни

Властта на Пеевски и Доган идва от гласовете на измъчените души, които гласуват за тях.

86

Хейт

преди 4 дни

Барем и Пеевски да направи едно добро дело.

85

Tурчин до Анонимен88

преди 4 дни

Ще ,ще много скоро. Ще си съгласен и на това но и това няма да те спаси. Защото Името на Всевишния е едно и също с Бог/Господ, Год, Аллах. Той е един и същи. Но такива *** и безбожни като тебе не ги знаят тези неща. Скоро ще ви научим. Потърпи.

84

Анонимен

преди 4 дни

Доган е изпята песен.

83

Анонимен

преди 4 дни

На едно място около зградата на Българското Народно Събрание трябва да се направи място в което да има кал. Тия от ДПС трябва преди влизане в Народното Събрание, да отидат в калта. Да се обърната в посока към Мека, да си потопят коленете в калта и да започнат да се молят на Аллах. След това да отидат в градската баня да се изкъпят и след това обратно, пречистени да влязат в Българското Народно Събрание и там да приказват с Комунистите, какво трябва да направят, че Българинът да е вечен Роб!

82

Анонимен

преди 4 дни

Предпочитам да ме набиете на кол, но никога няма с колена на земята в калта да застана в посока към Мека и да се моля, като плъх на Аллах Акбар, Понеже съм Българин!

81

Анонимен

преди 4 дни

Никога няма с колена на земята в калта да застана в посока Мека и да се моля, като плъх на Аллах Акбар!

80

Гербер

преди 4 дни

Само ГЕРБ остава стабилна партия. Всички други се тресат от скандали.

79

Турчин до адвокат

преди 4 дни

Защо трябва да приемем християнските " ценности "?Случилото и случващото се в Афганистан,Ирак ,Сирия ,Мианмар, Либия,Палестина, Босна Херцеговина, Чеченистан, България (1912-89) това ли са ви ценностите?Вапцаров в едно стихотворение: " не благодаря, ресто ",пише.Днес християните са силните,пишат историята и справедливостта е от тяхната гледна точка, но това не значи,че това е правото и справедливостта. Правото на живот е неприкосновенно, пише в Устава на ООН. Кой днес се съобразява с това?

78

Лудото Ленче

преди 4 дни

Боли го чепът Сокола !!! А и да го боли все тая ....изпусна нещата в ДъПъ Съ- то ....Дебелян извърши дворцов преврат....и сега ще определи порцията на Сокола ! Това разбира се...ако не се е подсигурил ! Единият от двамата е излишен там !!! Стана поредния турски сериал

77

ПроСоТо

преди 4 дни

"Донски казаци пишат писмо на турския султан"./..или нещо такова беше./...Позната ли ви е тая картина?..От кой беше?..-Репин ?

76

Анонимен

преди 4 дни

Баничаря с деменцията нещо му се досвидя баницата. Май друг ще меси и раздава

75

Анонимен

преди 4 дни

То си е опасно - следват ( само) убийствата. А там има доста

74

Анонимен

преди 4 дни

до 73, и аз така мисля, чистката е на Доган, пеевски е маша и ще бъде изхвърлен, не случайно партията има два председателя

73

Доган

преди 4 дни

Много сбърка с "феномена" Шиши.

72

Анонимен

преди 4 дни

Октай направи добро интервю днес , което може да се види и youtub

71

Пян_Гъ

преди 4 дни

"Доган се командва от най високото ниво, което не е достъпно на друг в нашенския елит." -- Хм, звучи доста интересно. А можеш ли да кажеш КОЕ Е ТОВА ВИСОКО НИВО, да уточниш? А после да ни обясниш защо са избрали точно Доган, който, меко казано, не блести особено много. С нищо. Питам без ирония!

70

Елементарно Уотсън

преди 4 дни

Тарамбуките не могат да разделят баницата.

69

Турчин

преди 4 дни

Къде е " колективното тяло "? Къде е " морфичният резонанс " ? Уважаеми Почитен Председател? Май Пеевски не е като Лютфи Местан и Мустафа Сали КАРАДАЙЪ да си свие опашката между краката и да си тръгне. Скоро и тебе ще те детронира Пеевски. Ето, тогава ще стане много интересно. До сега вие се смеехте, народа плачеше, май дойде време, народа да се смее и вие да плачете.