11

Анонимен

преди 4 дни

"Крайно дясно" е мъката на либерастичнитеФъшкии които не искат да приемат факта че точно онова за което говорят са реално ХОРАТА, НАРОДА. Това за либерастичната отпадъчнаГнилоч е "крайно дясно".

10

пияница мистик

преди 4 дни

"Орбан формира ново, крайнодясно политическо семейство" === Демек, Мордорски блок на купените европейски политици като него, Льо Пен, нашата Копейка, онзи словака дето го стреляха и още доста други платени партийки, създадени от малкото джудженце от високия замък с петолъчката :)))

9

Паню Баирски

преди 4 дни

Тоя жалък папуняк и руски слуга трябва да бъде изритан отвсякъде - не става за нищо!

8

Руси

преди 4 дни

Който каже крайно десен в платен компрометьор ! Има дясно няма крайно дясно.

7

Анонимен

преди 4 дни

Една от характеристиките на демокрацията-многопартийната система, май взе да губи смисъла си. Хубаво е да се показва колко сме демократични, но в момента, в който някой от останалите партии се запъти към власта се започва един рев-сакън демокрацията е в опасност. Демек като управляваме ние е най-добре. Другите са само за фон. Доближаваме се към комунизма, ако въобще сме се откъснали от него. Не само в национален план, но и в Европа.

6

Ха-ха

преди 4 дни

Мантрата на со*рос*****те за "крайнодесните партии",нещо взе да увяхва поради несъстоятелност и липса на съдържание.Накрая "крайнодясно" ще вземе да стане положителен епитет.Точно както " либерално" стана отрицателен.

5

Надежда

преди 4 дни

Еяка оставете. Мелони е начело на крайно десните в ЕП , изрита го веднъж и ще изритат отново. ЕП няма да толерира създаването на още едно крайно дясно.

4

Наблюдател

преди 4 дни

Благодарение на мъдрото ръководство на Орбан, по данни на Растат, българите са вече предпоследни по покупателна способност, с 3 пункта пред унгарците. Не случайно българските политици му се възхищават. Искат да оспорят последното му място.

3

Анонимен

преди 4 дни

Тоз дърт комунист и т.олуп кюфте гулаш като Тиквата - кой го избира незнам, Костинбродски фалшификати като Тиквата :)))

2

КАКВО МУ Е ДЯСНОТО?

преди 4 дни

ЧЕ РАЗДАВА ПАРИ, КАТО ПП ДБ.... ТОТАЛНИ ЛЕВИ ПОПУЛИСТИ.....

1

Анонимен

преди 4 дни

Има нещо сбъркано в нашите русофили - радват се на крайно-десни партии (иначе казано наследници на хитлеризма и нацизма), а самия Хитлер е избил около 15 млн. руснаци и е искал всячески да унищожи Русия...