9

Само ГЕРП

преди 2 дни

Боко ни трябва на нас племе мръсно

8

Анонимен

преди 4 дни

Корупцията е навсякъде. НОИ , Банки с ипотечни кредити , НАП , КАТ, ЗАСТРАХОВАТЕЛИ. Няма държавност има групи , схеми , мафия ,

7

обикновен българин

преди 4 дни

Внасях редовно ДОО на хора във фирмата . При пенсиониране установих , че парите преведени на НОИ са потънали в НАП . И така хората останаха без 3- 4 години без стаж но с платени вноски . Това му се казва държавен рекет от служители държавни ***. Ци . Това не е ценностна система като в ЕВРОПА .

6

Факт

преди 4 дни

Повечето са чисти тюрки, бхаратци и съвсем малка част са българи

5

Анонимен

преди 4 дни

Във всички институции е пълна боза. Скоро няма да има оправия. Докато за шефове се назначават свои хора, а не такива от системата с опит и стаж, ще става все по-зле. Парашутистите не милият за работата, те са там само за заплати, които обикновенно са в пъти по-високи от тези на дългогодишните служители.

4

До 1

преди 4 дни

Лично познавам няколко такива пострадали от нашенските осигурителни неразбории, включително и такива, половината трудов стаж на които е от времето на соца. Дори и тогава е имало невнасяни осигуровки на хора, които са работили в държавни институции. Изглежда невъзможно, но е факт. Просто някой някога не си е свършил работата, има давност на пазенето на архивите, а потърпевшият е бил млад специалист и навремето изобщо не е разбрал, че е прецакан заради нечие безхаберие.

3

Нора

преди 4 дни

Натура 2000 не е нищо по различно. Много не работят,а получават. Там е министерството на земеделието.Куче влачи самолет!

2

Размисли

преди 4 дни

Нали знаете кои работят като хигиенисти и общаци? Тези, дето получават соц.помощи и деЦки и тук, и в чужбина като вечни трайно безработни, с ТЕЛКове, много деца и т.н. В този сайт някой писа, че един от тези бил казал, че ние българите работим, защото нямаме акъл да взимаме пари без да работим. И като че ли е прав.

1

Анонимен

преди 4 дни

А НОИ кой или кои ще Го ревизират. Защото много си плащат ДОО , но после след години тези пари ги няма . Осигурените установяват , че парите липсват ,а остават само платежните.