18

Алекс

преди 4 дни

Вчера друг се удари в ТИР.Явно мотористите са решили да няма празен ден.

17

Анонимен

преди 4 дни

*** НАРОД,СЛАБА ДЪРЖАВА ,са казали умните хора

16

е става по

преди 4 дни

ясна ситуацията . Кара си направо . отляво рейс дърпа пред него . Натриса се и умира . друг не се натриса в рейса . излиза от Варна . значи отива в Бургас . Е какво може да се каже . мигаи , дълги , бибитки . там колко е скоростта . 90 . ако беше с БМВ е същото . Навремето йоско с броне мерцедес с 200 разпиля микробус . 3 измреха . къркан и на червено . 4 тона джип . и оцеля мутрата .

15

Анонимен

преди 4 дни

Нормално. Движил се е с над 200 и се е натресъл в автобуса. Крайно време е да променят закона и когато някой се движи с превишена скорост, да се смята, че е без предимство.

14

рейса дава наляво и

преди 4 дни

гунди в него . челен е . запалвания, взривове . няма закони .

13

Пако

преди 4 дни

Демек, резнал му пътя... Браво! Жалко за младия живот...

12

Анонимен

преди 4 дни

Ми не съм прочел, просто съм травмиран от тротинетки дето ме изпреварват в кръстовище докато давам ляв мигач.

11

Анонимен

преди 4 дни

Браво бе, всеки ден по 2-3ма и света стана малко по-тих

10

FMC

преди 4 дни

Тия дни не знам колко мотористи ме изпреварват по средата на пътя, между две колони автомобили. Един да мръдне леко и беля. Не знам кой им е дал книжки.Аз също имам А категория, но не съм такъв иииооот, да карам дето ми падне. Дори и с велосипед навремето си карах чинно зад автомобилите, а не ме ду тях.

9

Анонимен

преди 4 дни

До АнонименТи прочете ли статията ?"Изпреварване на кръстовище, тъй ли?""когато автобус на градския транспорт, който се е движил в срещуположна посока, предприема маневра за ляв завой"Интересно как изпреварваш в кръстовище нещо, което се движи в срещуположна посока.

8

до мотористите!

преди 4 дни

Абе пичове, аз ли да ви обяснявам, че като наближавате пътен възел, като виждате, че превозното средство пред вас забавя скоростта - НЕ ДАВАТЕ РЪЧКАТА ДО ДОЛУ!!! Намалявате С ГОТОВНОСТ ЗА СПИРАНЕ!!! Правилата и за вас, и за автомобилите са едни и същи, но вие сте много по-уязвими и за всяка простотия плащате с живота си. Като искате адреналин идете на някоя писта, давайте газ колкото ви е кеф, мислете, че имате майки, бащи, жени, деца, които искате да се приберете. Какво ви става, не знам...

7

баба Пена

преди 4 дни

Ама на кайма ли е станал че не се разбира от статията

6

Токо Токов

преди 4 дни

В случая мотористът е без вина, но това съсловие така е опротивяло на хората, че и в такива новини почват да виждат житейска справедливост.

5

FMC

преди 4 дни

Тия пропаднали софиянци и телефони ли имат?

4

Анонимен

преди 4 дни

Предполагам с 50 е карал.

3

Анонимен

преди 4 дни

Изпреварване на кръстовище, тъй ли?

2

Анонимен

преди 4 дни

Всеки ден се случва вече! Закъде бързат??

1

Анонимен

преди 4 дни

Тоя пропаднал град Толбухин и Околовръстно ли има ?