51

Анонимен

преди 4 дни

нема да стане и там така наречените социалисти за гепени от сорос и ще изпълняват кавното нареди - а тия от националния фронт са си обикновени французи и крайното им е че искат ред в държавата си а краварите не дават

50

Утепан балканопитек

преди 4 дни

До БонгоМилфХънтър. Брадчед, какво се правиш на разсеян, уж не ме познаваш? Баща ми е баджанак на татко ти по твоя майчина линия. Не ми се прави на модерен азиатец. И там ромите не са почит. И индийските сериали не помагат, и руските ромски ансамбли тоже. И там не те зачитат, брадчед. Ела си у маалата, да ти дойде душа на място. Ний сНИ ром(б)и християни, не като комшията Коцко, дето се продаде на чеченската вяра заради неккъв подземен акбарин Вовата, тоС не е от наште. Гнус ни е от плъшоци.

49

Анонимен

преди 4 дни

Ми да се борят, кой им пречи? Забавляват се, демек. Какво като няма да спечелят. "Целта е нищо. Пътят е всичко.".

48

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен До 45 Не, не сме чели последните ти сценарии от фейк нюза. Нема нужда, мерси! Прозрачен си като стара руска ваденка, отлепяща се при намокряне;).

47

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 34 Като не си ходил никъде, откъде знаеш как е там? От Митрофанова с играта на развален телефон? Коментирай само България, без да я плюеш обаче. Щото нямаш сравнителна база. Защо лъга, че си ходил във Франция, пък после се отметна. Записвай си кога кого за какво си лъгал. Ще се оплетеш хептен в кълчищата си. Една жена каза... )))

46

Нищо не се очаква

преди 4 дни

Защото няма да вземе власта

45

Анонимен

преди 4 дни

А вие гледахте ли Спора за ,,демокрацията,, във Франция и Азербайджан с президента на Азербайджан ? Дето вика при протестите на жълтите жилетки френската полиция е убила 10 протистиращи а при протести в Азербайджан няма жертви . ЕС ту се управлява от Урсула която не е избрана на избори а в Азербайджан се избира човека с властта . Франция има назначена псевдодемокрация а в Азербайджан има исборна демокрация . Това с един френски ,,журналист,, Направо кърти и е истинска журналистика не като нашата

44

Анонимен

преди 4 дни

Френска възрожденка, с носталгия по соца и московско мислене!

43

БонгоМилфХънтър

преди 4 дни

да я пробваме ли тази леля? ако сте за, палец ногоре, ако сте утепани балканопитеци палец надолу. Ако има 100 палеца нагоре ще качим видеото с 25 сантовата боа и модмоазел в ексхамстер. Айде банда.

42

Бидон с деменция

преди 4 дни

това лелче иванка е натюрел на боката, той такива ги избира - леля цецка, другата цеца, леля теменужка, леля сачевица и други подобни изумруди

41

Развеселен

преди 4 дни

Преподавателка по английски живееща във Франция, но иначе на другите пробува "руский мир". :))) Все едо гледам Кимчо дето учи севернокорейците да ядат люцерна, но не слиза от Мерцедеса Ес600 :)))

40

Анонимен

преди 4 дни

С какъв чин от ДС е това бабе?

39

Анонимен

преди 4 дни

Тая даде пример за държави със силен обществен ред, Германия и Япония, току що по БиТиВи.В Германия управлява коалиция от социалдемократи, зелени и свободни либерали! Смятайте каква пълна каша и е в главата на тази семпла женица!

38

Пфф

преди 4 дни

Още една българска повлекана дето се мисли за млада госпожица. Ама ***, ти не се от френски произход, чий ще го дириш във френския парламент? Как ще определяш политиката на държава, в която нито си родена, нито имаш нещо общо, освен че си излъгала някакъв беден и безнадежден французин преди 35 години да се ожени за теб.

37

Ром'с

преди 4 дни

Нали не мислите ,че нашите могат да определят политика а на партията- на Ле Пен,каквото им се каже ,Това и ще правят Като в ГЕРБ

36

Анонимен

преди 4 дни

До ГАВРИЛ Че тя си е точно ТАКАВА! Фен на ФАШИСТА ЛьоПен!

35

Анонимен

преди 4 дни

НИЩО.

34

Анонимен

преди 4 дни

До АнонименНе ходим в Русия и не оставаме да живеем в Москва точно както не ходим в Германия и не оставаме да живеем в Берлин. Хайде стига с тези третокласни изказвания. Седим си в България и тук си ни е много добре. Това е отговор на всички които задават този въпрос под всяка тема всеки ден.

33

мбапи

преди 4 дни

аз не харесва тва. иска всички чужденки не парляма а на мой банан. аз бойкотира мач.

32

Това

преди 4 дни

Французите си връщат страната....