19

Анонимен

преди 4 дни

Блок 6 е в принудителен престой от две седмици. Сигурно още запушват радиоактивни течове

18

Да ви пикая

преди 4 дни

На отчета! Подготвено, подготвено, но не свършено! Най- много е направено за родината на Главундеров- Украйна. И един затвор без решетки. За собствено удобство! Мария Павлова не знае какво е пенално. Министърката обаче добре различава питиетата! Позор! Подстрой в новия затвор!

17

Анонимен

преди 4 дни

помогнахте ли на украйна да си върне Донбас, чуждите медии пишат, че за 48 часа руската армия е завзела 4 селища, 400 украински войници са или убити, или отблъснати

16

Георги Илиев Митев

преди 4 дни

Много заслуги си приписва тази много "мазна" герберска номенклатура . Това е общата черта на всички фуражки , които са родили "биологично" по техните изказвания всички българи от български произход . Няма да ви спаси и новият патриарх със стабилни " корени " и връзки от бившата Държавна сигурност, която репресира много хора без основание. " Бог види и не прощава ! " .

15

Обективен

преди 4 дни

Прочетете във в-к Капитал статията за АЕЦ " Козлодуй" . Централата е в непрекъснати аварии и е произвела рекордно малко ток.Росатом прекрати договора за поддръжка на пети блок,заради друг вид гориво. България е трайно вноссител на ток ,при положение,че преди няколко години захранвахме целия Балкански полуостров с електроенергия. Политиката "...не искаме на българите да им е добре ,а на Русия да и е зле..." ,която правителството провежда доведе страната до дъното,а вече и копаем още надолу.

14

Анонимен

преди 4 дни

Помагайте на Украйна, и ти Главчев, и ти Запрянов с нашите, на българите пари. С тях нацистката съпруга Зеленска в началото на юни при посещението си в Париж е закупила за себе си Бугати за 4,5 милиона евро. Господ ще накаже всички родоотстъпници и предатели.

13

Световен уникум

преди 4 дни

Нация която се затри сама

12

Анонимен

преди 4 дни

Това не е отчет, а хвалби за несвършени работи. Единственото, дето са направили, са подаръците за Украйна.

11

Кабинетът

преди 4 дни

На Главчо и ГЕРБ е с 15%одобрение.Дори Денков имаше 24%.

10

Боже опази!

преди 4 дни

Слушам и не вЕрвам на очите си... Тва предизборни обещания и пожелания ли са или юроатлантични приказки за лека нощ?!? Главчооглу да не е ял от пицата на КирчУ с кристали?!?Боже пази България от родните алчни национални предатели и пр0дажни слуги на Посолството!!!

9

Честита Промяна!

преди 4 дни

Националните предатели подаряват на Украйна ядрени реактори, които имат части необходими за нашия ТЕЧАЩ шести реактор! По-ясно описание на управлението им няма как!!!

8

До вярващият, за спр

преди 4 дни

"Бог ще вижда всичко войнолюбци!!! Бог вижда" - няма Бог, и те го знаят, затова правят каквото си искат - те го играят Бог.

7

Бай Миле

преди 4 дни

Защо не вдигате обезщетенията за безработица, а само увеличавате вноските за тях от работещите????? Оставкаааа

6

Анонимен

преди 4 дни

Главчо на кого се отчита? На Борисов естествено, нали бе негова креатура в сянка.

5

Анонимен

преди 4 дни

'правителство прие решение за изпращане на сили и средства от Военноморските сили за участие в Противоминната военноморска група в Черно море' -- нал немаше мини и немаше как да има :)))

4

Анонимен

преди 4 дни

'За първи път в своята петдесетгодишна история АЕЦ Козлодуй заработи с алтернативно гориво' - и за малко не гръмна, даже Сглобчев излъга че нямало авария

3

НамВам

преди 4 дни

Бог ще вижда всичко войнолюбци!!! Бог вижда

2

Анонимен

преди 4 дни

важното е пред кого се е отчел

1

Анонимен

преди 4 дни

Отчета може да е с няколко думи. Нищо за България и всичко за НАТО и Украйна.