11

Анонимен

преди 4 дни

Просто намалиха трудността на изпита и резултатите се повишиха! Младите не могат да четат и не знаят колко е 20% ДДС. Да не говориме за нещо по-сложно!

10

СПРЕТЕ ВЕДНАГА

преди 4 дни

ДЕТСКИТЕ И ПОМОЩИТЕ ЗА НЕ-ПЪЛНОЛЕТНИ И МАЛО-ЛЕТНИ "САМОТНИ" МАЙКИ

9

Анонимен

преди 4 дни

Няма крачка напред само назад крачим ние защото сме елементарно племе

8

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 4, прав си! Повече от 10 години наблюдавам творенията им от много близо. Проблемът всъщност са държавните търкачи на столове. В частност МОН. Тези хора са за съд и затвор.

7

Невероятно!

преди 4 дни

Вместо двойки,получили тройки! Страхотен успех! :)

6

Георги Илиев Митев

преди 4 дни

" Вундеркинди " . Направо висше образование да им се дава по документи след 7-ми клас . Не е нужно да служат на фуражките до навършване на пълнолетие . Европа и света ще ги приеме навсякъде на работа и в служба на репресивните служби.

5

Анонимен

преди 4 дни

До ДА бъдем коректни 1 - Ама става, да набримчиш тест, за който знаеш, че не са подготвени учениците, а догодина да вкараш лесен и да се биеш в гърдите, как си "подобрил показателите". Типичен подход за разни финансисти и "меринджей", които искат, да се изкарат свръхпродуктивни - създаваш пороблем или преувеличаваш съществващ такъв, а после се преструваш, че си намерил решение.

4

Анонимен

преди 4 дни

До 3 - Има едни тип хора, които като се надънят в МОН, дори да е за втори или трети път (като един бивш жалък наш мин. предсдател), решават, че ще правят МАСИВНИ реформи, на базата на новозмислени и доста арбитрарни показатели. Това води до едно разводняване - няма посока, която да се поддържа, няма усилия, които да са продължително - всичко е сензационализъм. А накрая - страдат децата и учителите.

3

Хахаххахаххаха

преди 4 дни

Или просто им писна на МОН и тази година просто писаха по-високи оценки :)

2

Милена

преди 4 дни

Моят голям откличник. Искара по математика 47 точки а по български 60. Ше го вземат навсекаде кадето си пужелае. Чудим се дали СМГ да кандитаства.

1

ДА бъдем коректни

преди 4 дни

НВО по мат. за 7 клас тази година е в пъти по-лесен. Първи модул имаше само затворени отговори и увеличено време. Не става с изкуствено улесняване да отчиташ положителни резултати. Иначе образованието ни си е ок- учи се много повече от през тоталитарно време, колкото и да не им се вярва на някои.