191

Анонимен

преди 4 дни

Що му трябваше да прави партия? Добре си беше на патриотичния фронт. Хората щяха да го ценят повече от колкото сега, с тези срамни игри между него и псевдо полковника , и псевдопреподавателя Марков. Който много бутафорно, взе да се пъчи и прави важен. Горките студенти!

190

Й

преди 4 дни

Най добре за Ивелин е да отиде за месец в Атон да успокои душата и изчисти мислите си

189

Анонимен

преди 4 дни

Никой ли, не му каза, че Марков е от комунистическото ДС? Той се опитва да шиканира и ГЕРБ, освен Михайлов.

188

Анонимен

преди 4 дни

Не съм разбрал проблема, Николай Марков бил сключил сделка с дявола, а проблема е че не я е сключил със самообявилия се с уточнение на Исторически парк Създател.В сектите е така религиозните конфликти ескалират, а простотията е тая се лее като пълноводен водопад след тропическа буря.Сега да видим на къде ще ги избие, такива ги избива основно на атентати у харакирита.Макар че с наличието там на кръстоската между Мата Хари и Киро Харакири там има превес в полза на последната опция.

187

Анонимен

преди 4 дни

Сега Неприличие да направят коалиция с другите неонацисти от Изхождане и с неориентираните *** комунисти от Продължаваме Педерастлъка и на цялата коалиция девиза да е ние преебаваме България и да привлекат като приятел без коалиция Няма такъв Слави, тоест тъй кръстените ИТН и коалицията между национал-болшевиките, цирка и психиатрията на 4 километър е готова, както и помощта от чалга сектора е осигурена, това ще е новата тройна коалиция, пълен кретенлък.

186

Дон Кикот

преди 4 дни

А кой му е полка на този "полк. Марков"? В НСО явно им раздават офицерски чинове за който черпи 2 ракии...

185

Анонимен

преди 4 дни

Ох, какви глупости! Насериозно ли искате да ви приемаме?

184

Анонимен

преди 4 дни

Тия са цирк Балкански...100к шарана им се вързаха

183

Тоя е глупав!

преди 4 дни

Ясно , че е измамник и сектант, който прибира парите на подведени хора! Сега бие барабан, а дано го арестуват, за да се спаси от плащане на задължения към държавата и измамените членове на сектата!

182

Анонимен

преди 4 дни

Ей това е положението, дрогаре и дрогарке. Вие си мислите, че досегашните политици са лоши и протестно вкарвате в парламента такива уникати, че свят да ви се завие. Далавераджии, джедаи, рицари, шарлатани, събрани от кол и въже, гладни и с дългове. Да се връщаме по-скоро към нормален политически живот, че след още няколко авантюристи и спасители накрая самата държавата ще се разпадне.

181

Емо

преди 4 дни

Борисов не иска гласове от слабохарактерни хора като Величие.

180

Анонимен

преди 4 дни

Тоя излъга, че профила му бил хакнат, а в интервюто в Нова каза абсолютно същте неща като в уж "хакнатия" пост.

179

Анонимен

преди 4 дни

Не могат да се разберат как да ви изтъргуват гласовете на баламите които сте пуснали за тях с надеждата за нови спасители!

178

Анонимен

преди 4 дни

Единия заблуден сциентолог, другия , гладен измамник и предател... Жалка "партийка", която ще изчезне за нула време.

177

Сашо

преди 4 дни

Сциентологията е обявена за секта в България.Незнам кой точно е сключил договор с дявола....

176

Анонимен

преди 4 дни

Ивелин Михайлов се подиграва с вярата на хората в Бог. Щял да даде обет пред бог. Михайлов е представител на New Era(Сциентология) за България,пише го на снимка на Фейсбук страницата му, на която Шефът им през 2019 му поднася с бели ръкавици уникално издание Дианетика (сциентология) в централата на NewEra в Дания.Това е мн.високо Ниво, но се размериса и тр. да се маскира като русофилство. На друга снимка набожния позира гордо пред Сциент. Централа в Лондон! Потвърди сам че ходил там

175

Анонимен

преди 4 дни

Бе, само с тия двамата ли ще се занимаваме 5 седмици?

174

vs

преди 4 дни

Куката ще подкрепи кабинет срещу пазене от страна на т***иквоча! Ама излизаме и ви помитаме! Фесо***ве с крадци от гроб няма да управляват! До гуша ми дойдде!!!

173

Анонимен

преди 4 дни

бягай форест, бягай.

172

Шиши

преди 4 дни

Е чак пък дявол!