15

Анонимен

преди 4 дни

Що харчат пари за тия клошари ?

14

Анонимен

преди 4 дни

Добре, че няма пострадали хора.

13

водят ги 1600

преди 4 дни

мигранти и 40 000 украинци . Намалял е потока , а всеки ден по 5-6 гонки , катастрофи и измрели . За някои е нормално . Лъжци . отлагат проблемите . турска поиска 6 милиарда евро . така се справи . нерешен проблем .

12

сега има ранени

преди 4 дни

6 000 . Патерици, операции , протези . много ще измрат . няма доктори и болници . и при война ще ги хвърлят . няма нищо да има .

11

Анонимен

преди 4 дни

ДА не би да ги е карал оня Гринго, на Софка Маринова сина/зетя/ бившия мъж ? Той така кара , като ром с едно око. Те и за това медиите не дават никаква информация за шофьора. Наш Гринго вече го оправдаха и "доказаха" че той дори не може да кара , та какво остава да превозва някакви си мигранти, веяка седмица от турската граница до сръбската , след 8 часа , с тъмно сив бус без винетка и валидна застраховка и да взема по 2000 евро на човек, кеш.....

10

Анонимен

преди 4 дни

Пак подхождате откъм опашката. Не са виновни мигрантите, а тия които ги превозват. Такива трябва да се разстрелват публично и щр спре мигрантския поток.

9

Анонимен

преди 4 дни

Превозвачът арестуван ли е? Не му ли е повфигнато вече обвинение за трафик на мигранти а също така за броя пътници в джипа довел до тези наранявания? Да не би да е наш човек?

8

Сталин

преди 4 дни

Ама доубийте го тоя и готово,няма да е с опасност за живота.

7

Доктор Ху

преди 4 дни

ВЕДНАГА ГИ ВРЪЩАЙТЕ В РОДНАТА ИМ СТРАНА , КЪДЕТО СА ПЛАЩАЛИ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ ЗА ДА СЕ ЛЕКУВАТ.... Ние тук да не сме благотворително дружество. Във всяка демократична западна страна , дори само да кихнеш, ако потърсиш медицинска помощ ти изпращат дебееела сметка след като те излекуват... с парацетамол, който също си плащаш. Само ние баламите , лекуваме за сметка на държавния бюджет и после не си търсим парите обратно. Лааарж сме.

6

Истината

преди 4 дни

"Пострадалите са от Сирия на възраст между 14 и 20 години." -- и все жени и деца.

5

Аман от разбирачи

преди 4 дни

Ейй, да ги фрълиати тес боклиции дейа, земай им парити и тва е

4

Анонимен

преди 4 дни

Да го качват на хеликоптера и да го закарат на Урсула в Брюксел

3

Анонимен

преди 4 дни

Бръкнете в джобовете на всеки. На бас че ще има по 1000 долара и чисто нов айфон. Кой ги праща на талази и каква е целта им, вие преценете.

2

няма пътна

преди 4 дни

безопасност . катастрофи . незнаят причините и не работят за намаляване . дали са българи или чужденци е все тая . в болницата а после пак на пътя . така е от години .

1

Анонимен

преди 4 дни

Кой ще им плаща лечението на тия?!? Аз като ида на лекар, първо ми взимат "потребителска такса", после ме питат какво ми е, а за направление за специалист ми казват "ела другия месец, свършиха за тоя"!