25

По EU и USA модел

преди 4 дни

Човекът има валута, жената решила да му иска обезщетение за нещо, което според нея се било случило някога, но не може да се докаже.

24

Анонимен

преди 4 дни

Мяза на съща самодива в бяла премяна.

23

Анонимен

преди 4 дни

Чичко Путин кога ще го осъдят за същото?

22

Анонимен

преди 4 дни

Това е защото е малък - джудже, харесва малки деца. Свобода за малкия Буда.

21

Анонимен

преди 4 дни

Криши пий си хапчетата брат. много си модерен с твоите братвежи. Буда бил това ама не съвсем. Онзи буда не трябваше ли вече да е постигнал нирвана и да дърпа козче във вечните ловни полета или вселената ни го е върнала тука да мята семе в малолетни и да ни отваря очите за желанията и чувствата и страданието. Те и на нашия Буда желанията и кражбите носят страдание, няма нужда да ни обясняваш. Айде сполай ти.

20

Криши

преди 4 дни

Реално погледнато духът на Сидхарта - Шакиамуни Гаутама /Буда/ може да се е преродил в това момче, но това не означава, че този младеж притежава достойнствата на философа Буда, който призовава за отказ от желанията, защото желанията носят чувства, а чувствата носят страдание... И трябва да се знае, че Будизмът не е религия, а атеистична философия.

19

Ивелин Михаля

преди 4 дни

Бартко малък Буда, ние духовните момчета и пратеници на Боговете трябва да се подкрепяме. Ела ще направим тук един СциоБудистки парк, че има един пари за пране трябва да ги инвестираме. Уин уин брат. Ще продаваме акции после на хамавите и ще правим партия Истинското Величи - От Хасана до Карма. А тука малките женките на по 10 11 години има да ги житкаме. Нашият голям Буда и той си пада по такиви забавления.

18

Будист

преди 4 дни

Свинчето Буда кога? а забравих, Непал е развита държава все пак. Пратете го насам бе непалци, хем не се различава от мнозинството тука, хем ще може да посяга колко иска. Ще трябва само да се отчита нагоре по веригата.

17

Анонимен

преди 4 дни

Ми пробва нови европейски тенденции. Иска и той да е модерен.

16

В стил Ми туу

преди 4 дни

Така нареченото момче Буда е вече млад мъж. Изглежда, че наистина се е опитвал да си създаде нормален живот, подхождащ на съвременен млад мъж, а това не се е харесало някому. Въпросното обвинение е било направено още през 2018 г., когато жена, дошла по своя воля да живее в един от неговите "ашрами" е заявила, че някога, когато е била непълнолетна, той я бил изнасилил. Той обаче твърди, че това не е истина. Върви доказвай кога тази жена е изгубила девствеността си и при какви обстоятелства.

15

леля чичо

преди 4 дни

май не си е плащал на тяхния местен "агент Буда" и затова са му спретнали постановка в класически стил

14

агент Литвиненко

преди 4 дни

И този като Путин посяга само на деца ...

13

Циганин каратист

преди 4 дни

Каква поредна ромска драма!

12

Костя рома

преди 4 дни

Тос не е от мойта маала.

11

Талибан ерджолан

преди 4 дни

Ашколсун кьопоолар! Бетер турска работа!

10

Тъ.панар

преди 4 дни

Е айде сега. Това значи ли, че и ние трябва да съдим нашите Буда момчета, че стават татковци на по 12-14 г.?

9

Роза

преди 4 дни

Никой човек не трябва да се обожествява,защото е човек с нормални човешки потребности!Накъде върви този свят???Към нищото!

8

Атмаджа

преди 4 дни

Какви са тия духовни водачи-самозванци?Будизмът не е религия,а философия.

7

Ивелин

преди 4 дни

Това е непалския подполковник Марков!

6

Анонимен

преди 4 дни

Какъв е тоя духовен водач с плътски мераци, че и към непълнолетно?