170

СССР

преди 2 дни

И с патерица воина е воин

169

Анонимен

преди 2 дни

Симуланти с патерици.

168

Анонимен_777

преди 3 дни

До: Кравар Евроатлантик - Като напишат истина за Русия?? Като това че вече нямат муниции, танкове, хора..Или че Путин е умрял ??! ( Покосен от 'призрака от Киев'....)Истини като факта че превзеха Бахмут с ЛОПАТИ..., за хипер-звуковите ракети, с чипове от перални.....?! 'Истините' за поредното оръжие-чудо, за санкциите и надвисналата гражданска война в Русия?? За контра-наступа ? За тези 'истини' ли рИвем ?!! Лъжат ви като гладни кучета ама демонстрирате самочувтвие даже !!!

167

Анонимен_777

преди 3 дни

Щом превзеха Бахмут с лопати....смятам че с патерици ще превземат и Часив Яр..??!

166

Кравар Евроатлантик

преди 3 дни

Руските бот ферми са в паник режим, човек да не каже нещо истинско за росия че отдолу излизат 100 коментара колко харашо било там.

165

Анонимен

преди 3 дни

Пак лъжи и изопачаване. Войниците не са се били с патерици, в тилов район са изпратени първоначално. Никой не ги е карал да се бият. 24 часа след публикацията на блогърката войниците вече са настанени в болница. Интересно, кога дриc.бъгъ ще пусне статия за пребитите и натикани от ТЦК в бусове нещастници в Окраина? А какво ли стана с онова момче със синдром на Даун, Воха се казваше, което хохлите са натикали в окопа и неговите побратими се гаврят с него, като прилежно пускат клипове в Tik-tok?

164

Анонимен

преди 3 дни

''Грабвайте телата някой си изкряска'' Няма нормална новинарска независима медиа в България !

163

Анонимен

преди 3 дни

На снимката: нашите капейки в бъдеще, когато ги върнем на Путин. Ако ни поиска помощ, де. Накрая до тях може да опре. Съгласен съм още утре да ги пратим.

162

Анонимен

преди 4 дни

Направо умрели ги карат и замерат с тях украинците щото им свършили патроните и за прашките ластиците. А от укро страната ги ловят като газели в савана по улиците и са едни жизнени и щастливи!

161

ясно

преди 4 дни

украинците не трепят качествено и затова се палучава така.Загтрудняват руското здравеопазване вместо погребалните им служби

160

Хипотеза

преди 4 дни

Направи ли ви впечатление последният абзац? Записалите това видео военнослужещи "са подписали договори с Министерствона отбрната от ЗАТВОРНИЧЕСКА КОЛОНИЯ". Дали това пращане на фронта на инвалиди, тежко болни и недоизлекувани не е похват да се отърват от рецидивисти, които след като си отслужат договорените 6 месеца, ще се върнат към традицията си да вършат престъпления в цивилния живот?

159

Анонимен

преди 4 дни

Язък за безсмислената жертва на тези момчета заради един превъртял комплексар.

158

Анонимен

преди 4 дни

Квиченето на капейките, по-точно на три капейки с по 50 безсмислени коментара е музика за моите уши. Обидиха се, затова обидиха погрешка българска журналистка, вместо авторката на руския източник. Отлични знаят, че статията е вярно, но ако не се напъват, няма да са те. Ура!

157

анонимен келеш

преди 4 дни

Еднокракия безсмъртен руски полк:):):)

156

Анонимен

преди 4 дни

И с патериците вчера на три места пробили фронта.Зе льо каза, че може да преговарят.

155

Анонимен

преди 4 дни

Марш в УИкрайна!

154

Анонимен

преди 4 дни

По хавайски ризки само с лопати нали така евролунатици

153

Ммм даа

преди 4 дни

Гладни, боси, сакати и въоръжени само с тояги. Отиваш и ги стреляш, като патици на гюме. То и нашенското момче, което загина още на първият ден на фронта му бяха казали така. Момчето искаше да постреля хора, че му е паднало, събираха му пари хората на Расате за модерна екипировка и оптични прибори. На сафари заминава все пак. Само, че сафари в Украйна се оказа опасна дейност. Не е точно, като в рекламите на украинските туристически агенции. А, иначе парите вече сте си взели за статията.

152

Гошо

преди 4 дни

100% фалшива статия. Автора няма спирка само и само да заработи някой лев. Да ти е сладко да си ги харчиш.

151

емо

преди 4 дни

ако сте истински журналисти не е лошо да публикувате и една статия за насилствената мобилизация в Украйна, масовото бягство от нея, свързано със смъртни случаи, изпращането на фронта инвалиди или необучени, току що мобилизирани хора, все по-честите случаи на групово предаване в плен и т.н. сигурен съм обаче, че няма да го сторите, защото ви плащат да русофобствате, а не да пишете истината.