23

Маке

преди 4 дни

Македонска блгарка поставена за министер во владата докажува дека нема дискриминациа кам блгарите во Македониа. Демократиа на максимум.

22

Анонимен

преди 4 дни

Ако се чувства ангичанка, това значи ли че е такава? Това нещо с чувствата не знам как точно работи, но звучи странно.

21

Факт

преди 4 дни

Македонка е, прилича на Каракачанов по грозота.

20

Анонимен

преди 4 дни

Какво излиза когато изкъпеш един македонец? Чист Българин.

19

Анонимен

преди 4 дни

Отдавна имам българско гражданство и не го крия, а свободно го изразявам сред хората. Едно нещо забелязах е, че хората ми завиждат на смелостта и решимостта да се обявя за българин.Всички искат да се обявят, но ги е страх какво ще кажат другите.

18

ха, ха

преди 4 дни

Християн Мицоцки си е типичния маке ....Ето, аз съм на 46 години и ако напиша в биографията си всичко, което съм направил, предполагам, че това ще са няколко тома...и напълно доказва тяхната приказка ...Хвалете ме уста или ке ви поSерам...

17

Анонимен

преди 4 дни

Аз се чувствам българин и понеже наистина го чувствам искрено не бих се подписал под декларация, в която обявявам примерно, че съм македонец. Естествено изключвам ситуации, в които например срещу мен е насочено дулото на пистолет. Тогава може и да го направя. Дори преди години имах възможност да взема немско гражданство, но бях решил вече, че ще се прибирам в Бг за постоянно и реших, че предпочитам да си остана само с българското. Та тази ако наистина се чувства македонка, защо подписва друго?

16

Анонимен

преди 4 дни

Луно ,луно,земльо македонска!!! Тая може да се чувствува и лунатичка

15

Анонимен

преди 4 дни

За да получи българско гражданство е доказала български произход! А парите и власта и казват каква да се чувствува

14

Tенгри кан

преди 4 дни

Српе: Маке со бугаре?;))) Вай, вай, вай!;))) А, српе, бугаре?;)))

13

Анонимен

преди 4 дни

Хахахах ... Дори и след 200 години в архивите на България ще пише, че тази се е подписала под декларация, според която се признава за българка. Естествено стига архивите да се пазят. Освен тя, в архивите ще фигурират още няколко стотин хиляди макета, които са направили същото.

12

Анонимен

преди 4 дни

Кой ви оспорва как ще се наричате бе, сръбски мекерета, наричайте се както искате, но не променяйте народността на хора починали преди 100 години и които сами са се определяли като българи, не заличаване в църквите си надписи от вашите деди които са ги строили и са писали че са българи и са строили за българския народ в Македония. А *** с промити сърбокомунистически мозъци в момента може да се наричат както искат.

11

vs

преди 4 дни

Скоро Косово ще им сложи ф***есовете, и всичко ще затихне!

10

Шоп

преди 4 дни

Бyлrapиsтaн, за съжаление, пак е свършил българска работа и не е каталогизирал северномакетата получили български паспорт. Иначе ще стане ясно че поне 10% от т.н. "македонци" са се признали за българи и са говорили български с българските власти.

9

Анонимен

преди 4 дни

Това, че македонец, особено политик има българско гражданство е проблем най-вече за България, а не за СМ. Това гражданство дава права в България, които могат да се използват за разклащане на българската национална сигурност. МВнР МВР и ДАНС трябва да анализират всеки даден в СМ български паспорт и да го отнемат незабавно от тези, които примерно нямат закачено българското знаме в домовете си.

8

Олимпий Панов

преди 4 дни

Хаха нашите с канадско и американско

7

Дедо

преди 4 дни

Лека полека Мицкоски взе да издиша като спукана гайда. Ясно е ,че като му излязат всички непрани ризки ,ще бяга и той в багажника на някоя кола към Унгария .

6

Стеф

преди 4 дни

Боже, каква тъжна територия е Северна Македония.

5

Анонимен

преди 4 дни

В РСМ - то има ли някой с македонски паспорт?

4

Гражданството

преди 4 дни

На тази госпожа, или госпожица било прекратено? Тоест в зависимост от това дали има изгода, или няма тя си придобива гражданства както си иска, употребява ги и после ги захвърля непотребни в кошчето! И тази ще управлява и ще учи на морал хората?Айде стига бе! Тя и "тогава и сега" се чувствала видите ли "македонка", което обаче не й е попречило да попълни декларация в която се изисква доказване на Български корени и усещане за Българска идентичност за да получи Български паспорт! КОЙ КОГО ЛЪЖЕ?