57

най-накрая!

преди 4 дни

Следвайки логиката на тези военни новини, с класифицирана информация, за повече от две години война означава, че скоро трябва да се разбира - вече са там! Очаквам падащи Су-34, неуспели да пуснат планиращите авиобомби.

56

Уточнение

преди 4 дни

...защо Българи се карат с други Българи за Русия и Украйна!? Българите за Русия се карат с българите за САЩ - или индианските българи, слугите на Големия Бял Вожд от Фашингтон. . Българите за САЩ са ни вкарали във война с Русия, така както немските царе - пед.е.раста Фердинанд и неговият мал.о.умен син Борис ни вкараха във война срещу Русия и СССР. Последваха две национални катастрофи, днес сме на прага на Трета Национална Катастрофа.

55

Уточнине

преди 4 дни

Първите и последните!

54

Свободен

преди 4 дни

Значи сега трябва да очакват САРМАТ САТАН 2!Честито на печелившите и да стоят далеч от нас! А за тия американсите нинджи в българските бази -колко време мислите ще оцелеят след като обяват военно положение? а) един час. б) два часа. в) един ден

53

Анонимен

преди 4 дни

Дано оцелеят 2 дни в ус-райната ! Френските миражчета Искандера ги унищожи заедно с обучените ус-райнцки летчици и така неполетяха наникъде сега е ред на другите морги

52

Зеления Наркоман

преди 4 дни

Слава Кокаiна!

51

Анонимен

преди 4 дни

Мужиките ще се осеркат сега

50

Алекс

преди 4 дни

Алкохолиците Захарова и Медведев пак ще реват.

49

обещание

преди 4 дни

Скоро...мнООго скоро...тия дни оокло Нова година...

48

Анонимен

преди 4 дни

До Един там За да могат да ни бъркат в джобовете , а и от зад между тях .

47

Анонимен

преди 4 дни

Цинизъм , основна ценност на западните " управляващи " , които не са съвсем управляващи , защото са управлявани от едни зад паравана , да принуждават украинския народ да им воюва , що си не пратите вашите народи да ви видим овесени на въжета , а и на тях да им дойде акълът , че им отнехте държавите в полза на мултиконтинентални капитали .

46

Един там

преди 4 дни

Аз не мога да разбера защо Българи се карат с други Българи за Русия и Украйна!?

45

Анонимен_777

преди 4 дни

Путин: Може да ги доставите в Полтава, в 10 сутринтта моля..1

44

Анонимен

преди 4 дни

Първата партида скраб за унищожение от руската армия

43

Банкеръ

преди 4 дни

Украинците се подмокрят,като чуят Ф16.По полека най вероятно ще бъдат отстреляни още първия ден.Все пак ще е добре да ги видим в реален бой.Ако обаче работата е,като с Атакамс и Химарс работата ще отиде на бомбардировки на Киев не за друго ами за урок.

42

Анонимен

преди 4 дни

F16 - черната вдовица

41

Заминавайте

преди 4 дни

Копейките вият като вълци. Могучая се бие за поредното село по границата, а те висят в прогнилият запад и венцеславят джуджето. Ама отивайте на фронта, бе другари. Ако се върнете рашки паспорт, ако ли не я картофи я лук за родата ще има. Все кяр.

40

Анонимен

преди 4 дни

Браво. Ето това е помощ. А Тагарев само приказва. И едни ръкавици не можа да изпрати.

39

един руснак пита..

преди 4 дни

от коя година са - 80-та, или 81?...от втори става по-добър скрап!

38

Анонимен

преди 4 дни

спокойно ли се плажува в Крим? А?