22

Анонимен

преди 4 дни

Решението, е че в изпълнение на служебните си задължения президента има имунитет. Мисля, че е нормално иначе за всеки военен починал в изпълнение на служебните си задължения и президента може да бъде отговорен!

21

Иван

преди 4 дни

Опасен за цялото човечество е Джо Байдън, толкова опасен колкото никой преди него не е бил!

20

Шефа

преди 4 дни

Тоя пишман демократ коментира решения на съда ,а това съвсем не е демократично!

19

bb

преди 4 дни

Да, видяхме на няколко пъти, че няма крале! Случая със Симпсън го показа ясно! Крале няма, но има хора с по 30-40 милиарда!

18

Панта

преди 4 дни

Докторе, знам за двама президенти на които пентагона им взе "йуфарчето. На Форд и Рейгън. Ако още не са Го взели на тоя миришещ на пръст, са закъснели.

17

Анонимен

преди 4 дни

16 учителя са го подготвяли за срещата с Тръмп и пак се изложи.Поклонниците на сатаната винаги изперкват.Сигурно не им понася срещата с хаоса и се побъркват.Този като се кръсти прави кръста наобратно.

16

Анонимен

преди 4 дни

Чувал с деменция!

15

BI-DONE!

преди 4 дни

нещо рептилиите се смарангясаха. номера със съдебната постановка не свърши работа а?

14

бай Бай

преди 4 дни

да де, ама след "успешната" му изява наскоро, всяко изказване (и поява) на РолингДжо само ще предизвиква бурен смех...смех, смех

13

Джо

преди 4 дни

Лесно му е на Байдън - него дори не искаха да го съдят за огледалното му престъпление със секретни документи, които държеше в гараша при Корвет-а, защото Робърт Хър го определи на твърде възрастен с лоша памет. Байдън е супер корумпиран и знае, че няма да го съдят защото вече е зеленчук и му остава малко време на тая земя, затова му знае устата толкова. Оранжевия може да е на същата възраст ама видяхме на дебата на кой му работи главата и кой просто доизживява

12

Дядо ти

преди 4 дни

Като всеки е равен пред закона, тогава защо се намесваш в работата на съдебната власт, която е една от трите независими власти? Няма значение дали ти харесва или не! Законът е за всички, именно!

11

Анонимен

преди 4 дни

Делото срещу Тръмп и причината за него е толкова смехотворна, че тия дето го включват в изказванията си са два пъти по-смехотворни.

10

Айляк

преди 4 дни

Наглостта и простотията на този изкукал старец е пословична. Мога да дам източници от самата американска преса относно Хънтър Байдън, които дори байдъновата администрация не може да спре и блокира, но тръгнало туй изперкалото срещу Тръмп да реве. Бай Дрънко, погледни си синчето, на което безобразията са безброй, па тогава негодувай срещу опонентите си. Хем централно изпраскал, хем тотално омазан от сина си, обаче дрънка глупостите на поразия...в САЩ нямало крале, хъ-хъ...

9

ало ало

преди 4 дни

Бай Пън, хайде да видим твоето синче ще влезе ли в затвора по 3 обвинения!...грозят го 20 г. и тогава ще приказваш за закони и демокрации разни! а ти казваш че се гордееш с него - думи на изкукуригал плазмодий!

8

Анонимен

преди 4 дни

А ти си опасен президент, Джоузеф!

7

Анонимен

преди 4 дни

Опасен прецедент е ами... Ще вземе да победи Дедото с деменцията на изборите )))

6

Анонимен

преди 4 дни

Почва изпирането на Тръмп. Сторми Даниълс ще бъде осъдена за набеждаване и лъжесвидетелстване, изнудване на Тръмп за пари. Което е истината.

5

Анонимен

преди 4 дни

Мнозинството във върховния съд в САЩ след управлението на Тръмп е назначено от републиканците. Така че няма изненади. И без това съдът няма нужда да се намесва в предизборната надпревара.

4

Х

преди 4 дни

след дебата всички предполагат, че ще спечели и започнаха да му се мазнят...

3

Доктор

преди 4 дни

Опасен прецедент е бинден да си играйка с куфарчето на ракетите