11

ЗАЩО

преди 4 дни

ПОВТАРЯТЕ ВЧЕРАШНА информация? Точно ВЧЕРА обсъдихме темата за ваучерите. Ето и заглавието: Ваучерите за храна вече са изцяло електронни

10

Анонимен

преди 4 дни

Хайде стига сте дефинирали кой какъв е на база измислените ви критерии! Фирмата, в която работя раздава ваучери. По закон всеки един получава. От изпълнителния директор, до чистачката. Повечето тук дори и при хиперинфлация няма да ми стигнете текущата заплата, но получавам ваучери като част от бенефитите. То бива да сте ппр00сти... ама тук наистина удряте няколко дъна едновременно! Големи мизерници пишат тук!

9

Така започва

преди 4 дни

цифровият концлагер. Когато бъде въведен масово, 50% ще са безработни. Електронни рецепти, електронни билетчета, биометрични данни, умни градове, индивидуални въглеродни отпечатъци, данъци зелена сделка. Накрая и две антенки на главата, и едно чипче.

8

IT=6900лв

преди 4 дни

Ваучери место пари към заплатата получават само не нормални и умствено сакати непълнценни kлошаpe, ,които работодателчета прецакват яко, крадат и ограбват ,за да спестят осигуровки и данъци. Пенсиите на такива 0йди0ти ще са наравно с минималната по вузраст ,защото работодателчета са им укривали данъците и осигурвките и на старини ще ги натирят да си ядат електонните ваучери.

7

Анонимен

преди 4 дни

Левчетата съвсем се обезцениха. Като дете с 5 лв можешех да изкарам предоволно цяла седмица. Сега с 5 лв не можеш да си купиш и парче пица.

6

Анонимен

преди 4 дни

То и банкнотите с които се плащат заплатите вече се превърнаха във ваучери за храна

5

Анонимен

преди 4 дни

200 лв вече са кото 20 лв. С тях не може да се купи нищо. Щом и човек, който никога не е работил, нито пък се е осигурявал, вече получава 1500 лв, няма как да излезе сметката.

4

FMC

преди 4 дни

Не знам как с ваучер за 200 лева се плаща ток :) Особено зимата. Време е тия 200 лева да ги направят поне 300.

3

Анонимен

преди 4 дни

Само в територията, управлявана от Тиквата и Пра сето има купони в 21 век. Хората от 2-3 десетилетия плащат само с карти. Бацилоносните шарени хартийки са изчезнали отдавна.

2

Анонимен

преди 4 дни

И защо трябва в една толкова малка България да има 12 оператори. Или пак някои наши хора (на ГЕРБ-ДПС) трябва да направят гуши, както с ВЕИ.

1

Анонимен

преди 4 дни

За 1238 път го споменавате. Купонна система. Доходите мизерни и ни дохранват с купони. Много е весело в развита и демократична