39

МАДАМ ТЮСО

преди 3 дни

ХАЙДЕ ДА НАПРАВИМ ПАМЕТНИК НА РИСТЮ ПИЧКОВ!!

38

Анонимен

преди 4 дни

Кмета да го финансира този паметник.Другия варинат е от кауфланд да го финансират и да пише с големи букви посторено от кауфланд.

37

Анонимен

преди 4 дни

Туньо с щембака и бира в ръка.Бай *** в спорта.А Стоичков е Калигула на футбола, и...т.Балъка наивник.

36

баба мара

преди 4 дни

кауфланд да го плати има си гробища какви са тези паметници стига с тезипрос-то-тии

35

анонимен

преди 4 дни

То и на бате Ицо трябва да вдигнем паметник , Кауфланда ще го плати...!!

34

Анонимен

преди 4 дни

Ристю Мауфланда

33

Анонимен

преди 4 дни

Освен да започнем да изливаме паметници, или да ги лепим от събрани капачки...

32

ля ля

преди 4 дни

след дъжд качулка! нямаше Ви да помогнете на човека в нужда, а сега се хващате за капитана! Ице, вземи да дариш хонорара си, единия от кауфландо за паметника и той ще е готов! все до народа опирате!

31

Анонимен

преди 4 дни

Да ме извинява, но Трифон Иванов не е бил някакъв световно известен или безкрайно талантлив футболист, че чак паметник да му правим. Или, "дайте да дадем братя!", че аз съм голяма работа в Америка, а тук идвам само да прибера някий лев от тълпи реклами. Тя и Корнито прати сина си в Щатите, защото мисли за бъдещето на страната. Ицо, извън спорта, не искам да коментирам другите ти качества. Да, помагал си на някои футболисти да отидат на запад, но не прави помен с чужда пита, т.е. на наш гръб.

30

РАБОТНИК

преди 4 дни

Защо Стоичков и Балъков не дарят едни-два хонорара от рекламите,в които участват?Нали да били много големи приятели?За приятелите си всеки е готов да направи всичко.Няма нужда да им се кланяме цял живот.

29

Анонимен

преди 4 дни

Епа Ицо билла -та нема пари за един паметник........

28

Поредното безсрамие

преди 4 дни

на прими.тива Стоичков!

27

Анонимен

преди 4 дни

А може би ритни топковците са се самовзели твърде насериозно и трябва да им се напомни, че са просто едни галoши с кинти?

26

Анонимен

преди 4 дни

Какви са тия кампании, срам за тях! нагушиха с милиони от *** реклами на магазини, хазартни сайтове и пр. , да го платят те

25

Анонимен

преди 4 дни

Ритнитопковци сър забавляват се :)))

24

FMC

преди 4 дни

Това винаги ме е дразнело-милионери да призовават за събиране на пари. Единпаметник струва няколко десетки хиляди.Тия ги вадеха за седмица. Разбирам, някой фен да апелира за събиране на пари, ама милионери...не ми се връзва.

23

090

преди 4 дни

До Анонимен 1 -- и двамата ми са крайно неприятни, алчни и свидливи личности.. Балъка напр. не празнува РД, а се крие в гори тилилейски сакън да не купи бутилка-две вино, другия --на мен БГ нищо не ми е дала..нито стотинка за двамата умници..

22

Бай

преди 4 дни

Внимавайте, какво казвате, защото И ето е голям и ако нещо не му хареса ще ви бие шамарите. Голям, голям голям. На дърти години станаха за смях.

21

Анонимен

преди 4 дни

Тия дъртоляци изтрещяха. Паметник за некой, който търчи по топка. Време им е да пътуват за оня свят.

20

Бай

преди 4 дни

Дайте да дадем, но първо да вземе от тези, които рекламира.