14

Бай Иван

преди 4 дни

Психопатите от пплгдб+ да ги приемат у тях си като толкова ги харесват ;)

13

Разграден двор

преди 4 дни

Корумпиран ушев шеф на ГП

12

Анонимен

преди 4 дни

Нарочно са се натресли кърлежите.Да ги хрантути България.Още ще има евреина ,като ги подпука.

11

Анонимен

преди 4 дни

Яааа,каква изненада!

10

Анонимен

преди 4 дни

А точно в тази посока на входа на Зимница от петолъчката,почти денонощно дреме ушев *** с камера,на знака 40,да събира пари за петстин конювите баварски дракстери,но той друго не го интересува,ако ще и трупове да се превозват непрестанно. Жалка стохилядна банда младопенсиониращи се ракиени статистици, стълбоносци и корумпета.

9

Емигрант

преди 4 дни

В България ако този башибоzYк не катастрофира с камион, рейс или бус няма никой да ги залови и установи ! И как имат смелост корумпетата политици да декларират, че успешно вардят границите и се справят с мигрантите не е загадка, а поредната измама, Шенген ли, на 30-ти февруари ? Хиляди вече пострадаха при катастрофи и няма един поне бос на графика с мигранти заловен, например Нидал Алгафари който се крие зад Тиквуний като ПР ? Как издържате да ви правят на маймYни не разбирам ?

8

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

преди 4 дни

НЯМА УБИТИ

7

ДА РАБОТЯТ

преди 4 дни

ЗА ДА СИ ИЗПЛАТЯТ ЛЕЧЕНИЕТО И ХРАНАТА

6

Реалист

преди 4 дни

Каналджията да плати за лечението. Или те са били здравно осигурени? Трябва да си плащат поне застраховка - ето, щом самокатастрофират. Едва ли могат да се самолекуват...

5

Анонимен

преди 4 дни

Да пратят сметката от болниците после на Урсула заедно с мигрантите с по една панделка на главата. На Макарон му пари на зaзнuкa вече заради мигрантите а европейските политиците още не осъзнават защо хората се обръщат към крайно десните партии

4

Анонимен

преди 4 дни

Хайде сега обратно на границата и през браздата да си ходят от там от където са дошли. Нямаме нужда от тях тук. Прекалено висококвалифицирани са.

3

мак

преди 4 дни

Като ги излекуват за наша сметка, какво ще правят с тях? Едва ли ще ги върнат откъдето са дошли.

2

Анонимен

преди 4 дни

У ТКЗС-то веднага да бачкат с мотиките :)))

1

И ПАК НИКОЙ

преди 4 дни

НЕ ВИДЯЛ КАК СА ПРЕМИНАЛИ ГРАНИЦАТА