33

Анонимен

преди 3 месеца

Сатаданаиил! Наместникът на Антихриста Гундяев!

32

путин убиец

преди 3 месеца

путин е най-големия убиец на православни! Поп Данил го подкрепя?!?!?!

31

Анонимен

преди 3 месеца

Българският и руският народ винаги са били братски народи. Дано новият Патрирах, никога да не забрави това и да не се прави на евроатлантик и гербаджия, както предишния.

30

марчела

преди 3 месеца

Имаме Български Патриарх!Колкото дали е за Русия-така трябва.Ние сме едно с Русия-дали сме й Азбука и Православна вяра.Сатаните от безбожните измислени държави -наркомански сащ, протестантите от противна Англия, фашистите Бандери от Окраина, българските жълто-паветници и безбожници-про100КИРО, кокорчо, ГАРГАмел плъхоДенков, Магарев, Пуевски,предателя-комунист Борисов да върваят в АДА.Но и там не ги искат,за греховете им към България-продадоха я за 30 гроша на сектански ,наркомански сащ.АНАТЕМА!

29

КГБ надделя

преди 3 месеца

Надделяха руските алчни попове! Срам за България

28

Га4е

преди 3 месеца

Новият Патриарх, е за Православна България.За Православна Русия също.Така трябва.Всички безбожници -САТАНИ от съединените наркомански щати,каторжническа баптистка фашистка Канада,протестантска Англия, фашистка Бандировска ОКРАИНА трябва да бъдат ИЗГОНЕНИ от България.Ние Православните българи сме за Новия Патриарх Натанаил и за Патриарха на Русия-Кирил/ неговите прадеди са разстреляни по заповед на сифилистика Ленин- четете документи ,а не пасквилите на сатаните -Герб, СДС, ДъПъСъ,ППДБ.Истина е!

27

Анонимен

преди 3 месеца

Тиквата хвърляше пачки от Бюджета на поповете, а те му правеха предизборна кампания. На това му се вика "С чужда пита помен прави"

26

Анонимен

преди 3 месеца

БОЦ никога не е била независим. Това се видя особено добре по времето на ГЕРБ.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Всички църкви по света се занимават основно с политика и търговия. Католическата църква е най-голямата световна политическа партия. Руската църква прави и говори, каквото и каже един агресор. Мюсюлманите убиват жени със забрадки накриво. ВСИЧКИ ЦЪРКВИ И РЕЛИГИИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ!!!

24

Анонимен

преди 3 месеца

Попът на К я двамата църква има 7 апартамента и4 къщи. Как ги е купил?

23

Анонимен

преди 3 месеца

Защо Държавата (данъкоплатците) плащат заплати а поповете от Бюджета. Какво работят? Осигуряват ли се в НОИ както всички българи?

22

Анонимен

преди 3 месеца

Защо поповете и милицЮнерите бе плащат данъци?

21

Денчев от ДПС

преди 3 месеца

задкулисието- Питам какъв морал можеш да имаш и да застанеш на страната на убиеца Путин и да грабиш чужди територии в 21 век? Да убиваш невинни дечица, възрастни хора, да хвърляш и рушиш болници, училища, жилища. Това е безумие!

20

Анонимен

преди 3 месеца

Така си е. Докато управляваше Банкянския крадец, всички патриарси му се кланяха. Дори три папи го галиха пи празната тиква.

19

я пояснете

преди 3 месеца

Защо държавата издържа финансово църквата? Даже и пари за избор на патриарх даде. Църквата е достатъчно богата и следва да е независима. Незнам, да е направила нещо съществено за хората

18

Галактическия Поп

преди 3 месеца

Анатема БПЦ Сатъни!

17

ДидоВънТурцитеОтДпс

преди 3 месеца

Те милярди откраднаха а за вас купони за храна вместо пари.България е гробище!

16

sd

преди 3 месеца

тези дето са го избрали са руски кучета - трябва да бъдат изкормени до един!

15

ДържаваКу рва

преди 3 месеца

В световния сив списък на перачниците на пари наркодържава като Боливия с ненормални нива на корупция и контрабанда.Затова Бохо Павиана изнася чували с кеш с авиоотряда.бегейци про сти!

14

България е

преди 3 месеца

Женска държава