26

герберче

преди 3 дни

Тук чета смешните коментари на антиГЕРБ децица: Колко хиляди електорат са загубили ГРЕБ-СДС. Кат сте такива големи математици, що не говориет правилно в %? Щот не ви стиска, нали? Елементарно, Уотсън!

25

!!!!!!!!!!

преди 4 дни

РАЗНИ -ЛОЗИТА-НИ НАДУХА ГЛАВИТЕ КОЙ Е ЗА И КОЙ Е ПРОТИВ! А ИСТИНАТА Е ПРОСТА- КОГАТО ГЛАСУВАТ ПРОТИВ ГЕРБ-СДС УТРЕ ЩЕ СЕ ВИДИ КОЙ ИСКА ИЗБОРИ А НЕ ДА СИ КЪСАТ РИЗИТЕ ЧЕ БОЙКО БОРИСОВ Е ПОДХЛЪЗНАЛ САПУНА ДЕНКОВ!!!!!!

24

Казано в прав текст

преди 4 дни

Да, кратко управление, през което да се докопат до еврофондовете. Регулатоеите и контролните органи не ги изпускат! Купеният и контролиран вот ще е много повече. Сега, ако е 15%, на следващите избори ще е 50%.

23

Анонимен

преди 4 дни

те си имат правителство и сега, служебното е изцяло тяхно

22

Един Българин

преди 4 дни

И какво остана за българина? Законни кра жби от Боко и Шиши. . . Ако за това гласуват избирателите на герб, които не са платени и принудени (дали имат и 5%) значи имст нужда от интензивно лечение.... Не че Асен не прецака инфлацията ама поне даде на пенсионерите, а не ги открадна директно. Дано изкара 4г. правителството ви че белкем видите че от пенсионера от Банкя нищо не става освен далавери, за които всички плащаме. Избирателите на герб са като избирателитена Мицкоски - пълни тараби....

21

Истинста

преди 4 дни

Герб излъгаха, че не са разрушили нито един паметник е България, а на центъра на София едни гътнаха мавзолея а те паметника-руския до Св.Св. Климент Охридски кога ще го платят незнам. Но заради зуломите им няма руски дипломати в столицата не заради Путин.

20

Анонимен

преди 4 дни

Cъвceм npuлuчeн kaбuнeт, ocвeн тoвa нeмa шapлaтaнu, нeмa нapkoмaнu u gaжe rpuнgpu нeмa!

19

Истината

преди 4 дни

Партиите трябва да се забранят и без това със служенно и редовно е едно и също. По малко субсидии и повече за кадри ще има по отрасли, както се казва сериозно ще се работи за Държавата и полза на гражданите и такива охранител-митничар - пожарникар - полицай- премиер-депутат да ги нямаме само едното и работи само едно от изброените тесен специалист искате Европа така живеят в Европа охранител и се пенсионира охранител, депутат само 4 г. мандат повече в политиката не се излъчва. Най- добре еКитай

18

До 15

преди 4 дни

Ти май си обсебен от шарлатаните.Само за тях пишеш.

17

Христо Христов

преди 4 дни

Естествено, Тиквата не е толкоз про'с'т, че да иска да управлява по време на мобилизацията в защита на ценностите на ЕС и НАТО, за които 80% гласуваха.

16

До Гербер

преди 4 дни

Не, ГЕРБ не могат и никога не са носили отговорност.Не случайно и сега Борисов казва,Правителство на " споделената" отговорност.Ние с Шиши да крадем,а вие да отговаряте.

15

анонимен

преди 4 дни

ГЕРБ губи 150.000 гласа, а шарлатаните колко?

14

До 10

преди 4 дни

Само за една година,от миналите до сегашните избори , ГЕРБ губи 150 000 гласа.И не всички избиратели на ГЕРБ,мислят Шиши и Йордан Цонев за " умни".

13

Анонимен

преди 4 дни

А нашата цел е да влязат в затвора гербавите айдуци!

12

Гербер

преди 4 дни

Сигурно ще е кратко, ако изобщо мине, но във всеки случай ГЕРБ показват, че могат да носят отговорност и поне малко мислят държавнически. За разлика от много други капутски партии, които се държат като малки деца и на инат са против.

11

Анонимен

преди 4 дни

Това правителство ще е кратко и ще гледат да вземат каквото могат от ЕС парички за волтаици на техните хора, да усвоят проектчета за техните фирми, да си донагласят съдебната система и си сложат техни хора по разните държавни агенции и дружества. Т.е подготовка за следващи избори на които ще се надяват да имат мнозинство. Но не се знае знае ли се....

10

анонимен

преди 4 дни

Какви гласове губи ГЕРБ от близостта си с ДПС?-пълни глупости, аз съм поддръжник на ГЕРБ и намирам, че в ДПС има много по-умни хора от другите партии, да не говорим за ПП, че ми се гади.

9

само

преди 4 дни

Само кратко, защото герп отдавна дълго не може.

8

На Боко Чекмеджето

преди 4 дни

Не политолози, подлизурковци.

7

Анонимен

преди 4 дни

Боку е моята зодия, нормално е за него да театралничи, взе да трепери у парламенто за да му съчувстват, номера мина :))