10

Анонимен

преди 4 дни

Даниил е пророк от старият завет и е почитан в юдейство, християнство и ислям. и трите пустинни религии имат общо начало и общ бог. Общ Адам и *** общ Авраам общи пророци, до момента в който се разделят и после християнство се разделя на още. Но вие продължавайте да се мислите за някакви последователи на еврейската вяра, Византийски стил. "Православен"

9

Анонимен

преди 4 дни

Сатаданиил....

8

По същество

преди 4 дни

Народът не ви иска евроатлантическите мизерии, особено в църквата. Марш в яда, сатанисти.

7

Анонимен

преди 4 дни

Добавям към хората за уволнение са също Ангел Карадаков и водещият на предаването по БНТ Георги Милков.Само по себе си хората могат да имат едни ли други добри качества,но качеството хубав глас,добър четец и познания не те правят добър кадър да водиш предавания, медиен отдел или да си пред камерата.На някои хора писането им се отдава, четенето на глас също, но дотам, нека комплексните позиции се поемат от по-добри. Да не говорим за разликата у някои от личното им поведние зад камера.

6

Анонимен

преди 4 дни

Най-важни са връзките с църквата на братския Съветски Съюз !

5

Антон

преди 4 дни

До БлагоевградВие сигурно искате и Луната да се обяви за законна (Северно) Македонска територия от времето на Александър Македонски. Няма ли да е по-добре и еднополовия секс да го прекръстите на "македонски", дет' се вика то това си е било повече историческо вярно от цялата ви останала история. Успех ви желая!

4

Анонимен

преди 4 дни

Включително има ръкоположени духовници в Софийска Митрополия, които са били във връзка с жена или с бременна партньорка, преди да са сключили брак, което е забранено от каноните.

3

Анонимен

преди 4 дни

Напротив, в Софийска Митрополия е нужна ОГРОМНА промяна и рязане. Хората, които епископ Поликарп сложи не вършат работа или нямат качествата за позициите на които са поставени. Като се почне от т.нар духовен надзорник архимандрит Евтимий, който никой не знае какво върши, личният дякон на Поликарп, забележете с име Поликарп, който се отнася отвратиттелно и надменно, и се стигне до екипът на медийният център Пламен Михайлов, Ангел Иванов и всички други. А колко новоръкоположени без качества...

2

Благоевград

преди 4 дни

Искаме Неврокопската епархия да премине към Македонската Православна Църква със седалище в Охрид у да бъде независима от българската В Неврокопската епархия да се избере Македонец Владика.

1

ЩОМ ГО КАЗВАШ....

преди 4 дни

..значи не е много сигурно...