57

Анонимен

преди 3 дни

Е то на *** като му дадеш калкулатор дали ще се справи ???Ще ровчат до някъде и това е , не е като устроиство на водката.

56

имат много дасе учат

преди 3 дни

Сега Русия трябва да плати на Америка лиценз и патентни права. А още и за американските нагледни уроци как се правят добри и модерни оръжейни системи. Русите имат още много да учат от американците за оръжията. Сто години няма да им стигнат да изучат последната авангардна американска техника.

55

погледали

преди 3 дни

и установили поне три разработки на руската академия на науките....

54

скоро ще реват крави

преди 3 дни

руснаците като погледат нещо такова, после американците молят за мораториуми.

53

Дядо Йоцо гледа

преди 3 дни

С гледане,кучето би станало най големия касапин. Жалки,злобни,изродени създания...с една основна мисъл..Как да вгорчат живота на хората по света....

52

ЧИП ОТ ПЕРАЛНЯ

преди 3 дни

По етикета ще разберат как действа :)))))))

51

исторически момент

преди 3 дни

До Кравар Евроатлантик : като излезли самолетите Ф14-ТомКет , руснаците "Гледали я, гледали я и накрая заключили - западна технология."- има много дефекти!.... и направили СУ-27.

50

Анонимен

преди 3 дни

Глупости отново :) Руснаците отдавна им намериха цаката на тея плюкала!Затова ккравите ги изстрелват на залпове по 6/10 парчета вече!Само 1-2 падат някъде около целта,оръжието се води от до целта от GPS,русите го заглушават с РЕБ!Отдавна това не е фактор!

49

Анонимен

преди 3 дни

Руснаците я гледат като теле шарени порти...

48

Сата НАТО

преди 3 дни

До Анонимен.... МКС не е руска. И е построена с американските совалки, а не с руските варели Союз.

47

Анонимен

преди 4 дни

Американски технологии друг път! Обикновено американец е ръководител на екипа, а изпълнителите са от низшите раси - индийци, пакистанци, някой заблуден европеец или продал се руснак. Като с атомната бомба, а и не само. Уж бяха кацнали на Луната, а МКС е руска. Пък и *** като намери свободна среда веднага я инвазира... Така че знаем ги тези американски технологии.

46

само така

преди 4 дни

Краят на Окрайна като независима държава вече се вижда и родния чуждопоклоннен и силно наведен ервоатлантически джендърляк *** все по-силно и безпомошно. БРАВО САМО ТАКА !!!

45

Анонимен

преди 4 дни

Те изучаваха и фиата едно време, ама се получи лада. От конкорда се получи ту-144. Сега от атакмса може да направят някоя берданка ахахахахах ))))

44

Кравар Евроатлантик

преди 4 дни

Гледали я, гледали я и накрая заключили - западна технология.

43

Домбил Бомбасов

преди 4 дни

един приятел пита, кво е станало, вика че един път вече ги били неутрализирали, като заглушили гпс сигналите. кво точно имало да се неутрализира още от тактическа ракета

42

IQ 3.14

преди 4 дни

добре, аналога на система точка-у от времето на брежнев. тва не спира ф22 да си лети над русия и да си стреля на воля.

41

Развеселен

преди 4 дни

Всичките ги свалят с целите им :))) Днес пак са свалили няколко с една електроцентрала в Крим :)))

40

Анонимен

преди 4 дни

До Крадльо 26. Намекваш, че руснаците са откраднали от американците технологията за атомната бомба. А американците откъде са я откраднали няма ли да ни разкажеш?

39

До 37

преди 4 дни

И заказът за въйстрел ще се подаде от телефон с шайба, от специален бункер, като на зиг-заг ракетите, движещи се със субстветлинна скорост. Голяма руска уйдурма.

38

Русороб

преди 4 дни

Да внимават с чиповете, че току-виж направят такива, които действат като бумеранг и... язък за Джуджетная.