27

Анонимен

преди 2 дни

Колко им е лесен живота на такива пьлни трезвеници като мен!Спортувам си,радвам се на морето и Торос планината зад мене в Анталия и искрено ги сьжалявам тия хора,които пият и пушат!Здравето естествено е най важно,но в тия кризисни дни са важни и парите,които се харчат за тия отрови!Купи нещо на децата си,купи книга,*** на симфоничен концерт,на екскурзия някъде...Вредно е и за държавната хазна!Милиарди за борба с болестите,причинени от тяхИска се само воля да се откажеш от тия пороци,нищо друго!

26

Пушкаров

преди 3 дни

При нас не са спирали да поскъпват и цените са до небето без никакъв контрол

25

Анонимен

преди 4 дни

Да купуват тютюн и водка от комшулука РъБъ :)))

24

Анонимен

преди 4 дни

Турция обича инфлацията

23

Гландрагор

преди 4 дни

Турците са далеч по-големи родолюбци от българите,които харесват безредието.А и там не се държат угоднически като нашите сребролюбци,които за пари и едно потупване по рамото биха предали и най-близките си.

22

Дар

преди 4 дни

При положение че 1 турска лира е 5 стотинки, няма да е много тежко поредното поскъпване и с лев/евро пак ще сме си добре!

21

Гризел

преди 4 дни

До ИванНе бъркай турците с българите.Тяхното общество не е толкова деградирало.Там не карат кола смесвайки алкохол и 2-3 вида наркотици.Колкото до Ердоган,в мюсюлманските държави има ред и се зачита йерархията.Това не е нашият недисциплиниран народ,който не признава ничий авторитет.Даже при опита за преврат самите граждани се противопоставиха.

20

Атмаджа

преди 4 дни

И на кого му пука,че са поскъпнали стоки,които не са полезни за човешкото здраве?

19

Факт

преди 4 дни

Вожда на турчеещите се в БГ (доraня) е алкохолик!!!

18

Анонимен

преди 4 дни

Това е един много добър повод да се напием.

17

Анонимен

преди 4 дни

Путин е казал на приятеля си Ердоган: "Ако всички турци пият по 200 грама дневно руски самогон, внос, то ще ви построим една атомна електроцентрала без пари." Ердоган е мислил, мислил дълго, но накрая бе се е съгласил.

16

Анонимен

преди 4 дни

Аз трезвен турчин не съм виждал

15

Mehmed Slaninkov

преди 4 дни

Не пият друг път.

14

Анонимен

преди 4 дни

Те там не пият. Ама здраво пушат обаче.

13

Анонимен

преди 4 дни

А свинското и суджука :)))

12

До мехмет

преди 4 дни

Пак ли звездите ти говорят бе тролей

11

Мехмед Сланинков

преди 4 дни

Съсипаха Туркие с тия закони;)

10

Мехмед

преди 4 дни

Неверниците да не ехидничат, а да прозрат и да се покаят за непростимите грехове на обществото им, което е на смъртен одър.

9

Иван

преди 4 дни

Скоро ще го обесят Ердоган на площада. Всичко друго могат да преглътнат турците, ама да им увеличиш цигарите и алкохола, ще играе ятагана.

8

Шиптър от Тетово

преди 4 дни

В Турция се консумира пренебрежимо количество алкохол, а и предлагането е оскъдно. Не мисля, че е до религия, тъй като страната е мултирелигиозна и мултиетническа. Само нашите, албанските, села са над 250.