14

Скопје 2014

преди 3 дни

Пиринци, седнете мирно и не търсете глупости. Мицковски те лъже, Северна Македония се управлява от албанци. Какви македонци, ние, които живеем тук, нямаме права. В коя институция да се обърна, албанци са навсякъде в офисите

13

Човекът Хумус

преди 4 дни

Манджа с грозде и македонска наденица от свинска кожа

12

Благоевград

преди 4 дни

Браво на Мицковски ! Искаме България да ни даде на нас , Македонския народ в Пиринска Македония - Свобода и Човешки права !!! Стоп на геноцида и асимилацията връз Македонците в Пиринска Македония !

11

Анонимен

преди 4 дни

Едно време като се разпадаше Югославия, страните които искаха да са самостоятелни платиха за това с много кръв. Единствено Македония си излезе тихо и кротко, а то се оказа, че май изобщо не са искали да се махат от Югославия. Сега пък голям зор да влизат в ЕС, ама всъщност не искат. Доста сложни личности са това македонците изобщо не ги разбирам.

10

МКД

преди 4 дни

ЕС е во фаза на распад. Ние Македонците тоа го доживеавме 1990 со распадот на СФР, а во таа фаза е ЕС во моментов. Штом Бугариа влезе во ЕС извесно беше дека ЕС набрзо ке се распадне. Поради тоа и ич не ни пука за ЕС.

9

Бъ

преди 4 дни

БЮРМ ще прави Югославия със Сърбия, а няма да влиза в някакъв синтетичен ЕС.

8

Петъръ

преди 4 дни

Македония няма никакво намерение да влиза в ес и затова всички заклинания на дипломати от ЕС ще останат без последствия.

7

Хахаха

преди 4 дни

Абе всички важни хора у Македонията със албански имена има ли въобще такава територия(държава) Македония или всичко там е измислено и на половина албанска на половина българско *** по *** македонец

6

Анонимен

преди 4 дни

Ами тогава да кажат - Като не можем да се разберем за ЕС приемете ни в Шенген . И без това ЕС не им трябва . Така ще са като Швейцария а не като България .

5

Анонимен

преди 4 дни

ЕС де факто гарантираха за тези БЮРМ лъжци, искайки да подпишем нов договор. Сега БЮРМ искат да преговарят и него.

4

Анонимен

преди 4 дни

Македонците се оказаха много проста пасмина!

3

НИКАКВИ ОТСТЪПКИ

преди 4 дни

на скопските македонстващи

2

Public enemies

преди 4 дни

20 к се ляка на кръст занимават медиите в Европа и най-вече в България по цял ден.

1

Анонимен

преди 4 дни

Макетата пак ще гълтат вода :)))