88

Анонимен

преди 2 дни

А ПОЛИТИКО ПРЕДСТАВЯ НА ПАЗАРА НОВИЯТ ХИТ ОТ АФРИКА - КАШЕР РАГУ ОТ ЕТИОПЦИ ЗА КАНИБАЛИТЕ КРАЙ ТИБЪР!!!

87

Анонимен

преди 3 дни

Путин ще направи добро на севернокорейците. Те масово ще се предават в украински плен, белким малко поживеят в бяла държава, не диктаторска.

86

Анонимен

преди 3 дни

Това го знаехме, още когато Путин тръгна при Кимченцето бяло, дето цял си играло (с оная си работа).

85

Анонимен

преди 3 дни

Да бе, руснаците хвърляли в месомелачки войниците и търпели 10 пъти по-големи загуби от украйнците. Тия приказки от 1001 нощ вече не вървят.

84

Бай Иван

преди 3 дни

Американците ползват украинци, скоро и всички източноевропейски народи за пушечно месо, вие сте се закъхарили за северно корейците ;)

83

Дядката

преди 3 дни

За сега само САЩ използват украинците за пушечно месо срещу Русия!Слава Богу , замисления пъклен план да изтласкат живеещите руснаци от Донбас в Русия не успя , Путин ги изпревари и ще ги пердаши и ще ги пердаши за назидание на Запада !

82

въпрос:

преди 3 дни

Политико нещо некога досега познал ли е за Русия?

81

Реалист

преди 3 дни

Америка използва украинците, що пък Путин на не използва севернокорейците?Въпреки че "новината" е фалшивка, естествено..

80

Анонимен

преди 3 дни

ами няма само укрите да са пушечно мусо

79

Анти тяло

преди 3 дни

Политико, моля кажете числата от тотото? Спешно ми е!!!

78

Анонимен

преди 3 дни

Какво е това политико че да разкрива каквото и да е било. Вестник за фейк нюз или за дезинформация.

77

Анонимен

преди 4 дни

ЗАПОМНЕТЕ ОНОВА ИНТЕРВЮ- Путин-..тия дни мои войници обкражиха украински войници и им казаха "ПРЕДАЙТЕ СЕ", ТЕ НЕ СЕ предадоха и бяха убити- това направи Сталин на 8.9.1949г- навлиза в БГ, България попада в ръцете на *** и натам го знаем...и сега ако татко Путин застане пред границите ни- и каже предайте се и няма никой да загине- ние какво ще правим- предаваме се и ставаме най после Рашистанска република или какво....

76

преди 4 дни

Не може да е вярно! Какво пушечно месо от северникорейци, които са само кожа и кости?

75

Малко история

преди 4 дни

2010 САЩ и Южна Корея провеждат учения за борба с подводници, едно от най-големите в света. ВМС на КНДР имат една от най-многобройните подводни флотилии. В 21 часа избухва експлозия до корветата Чеонан, корабът се с чупи на две и потъва. От 104 моряка, 46 загиват. Първо се счита за торпедо и корабът е отвърнал на огъня. По-късно МО заявява, че няма никакви признаци за намеса на Северна Корея. Чеонан е работел с активния си сонар, а стрелбата му по ято птици, идентифицирани погрешно за вражески кораб.

74

Анонимен

преди 4 дни

Какво се кани Путин да направи - Точно пък "Политико" ще знае. А относно големите загуби на руснаците - В Русия няма мобилизация. Украинците масово ги пребиват и ги ловят по улици, магазини, автоб. спирки... Навсякъде. Жените им, а не Путин снима и качват в нета клипове. Ловят ги като *** ги бият и ги пращат под руските бомби (щото не са роби), и въпреки това (според укр. ген. щаб) руснаците имат двойно превъзходство войници. Е? Как да вярваме? Изходът е да направим и ние като французите. Да

73

Анонимен

преди 4 дни

политико разкрило...бахахахахаххахахахаххахахахахххахахааххаха! Няма начин да не е от тайните на либерастията, които те са решили да разкрият с нас простосмъртните. Упадъка на либерастичните т.нар. медии явно не е стигнал дъното, може още.

72

Анонимен

преди 4 дни

На корейците им трябва боен опит, какво по-добро място от Украйна? Путин ще им даде да се развиват в някой участък от 100км, и те за да докажат верността си пред Ким, ще дадат всичко от себе си за бърз и решителен напредък. Украинците ще отблъснат първите 2-3 вълни, но силите няма да им стигнат за повече, предполагам. Макрон заяви, че не може да допусне пробив, но тъй като вече не е легитимен и премиерът ще е от друга партия, няма да може да стори нищо. Това се отнася и за другите евроатлантици.

71

Анонимен

преди 4 дни

Ами то и НАТО използва украинците за пушечно месо, но не виждам някой да се е разплакал особено, дори напротив, американски сенатори цинично го казват в ефир, че войната в Украйна им излиза много евтино защото не умирали американци. Сега стратезите на Пентагона се чудят как да включат източна европа във войната, май вече са го измислили - Ф16 да излитат от румънски и полски летища и те да станат легитимни цели. Докато американците "пазят" румънска територия, румънската армия трябва да иде в Одес

70

Анонимен

преди 4 дни

Минус за долния путин...

69

Анонимен

преди 4 дни

путин наистина е велик управник - не само че ще ликвидира рашка ами покрай нея, ще унищожи и колкото се може севернокорейци. Това никой друг управник не го е постигал.