11

Анонимен

преди 4 дни

Най-вероятно Гришо ще играе с Медведев в четвъртия кръг, после следва Синер, след това Алкараз.

10

Анонимен

преди 4 дни

Китаецът е труден противник. Той е само на 19 години и е в топ100. Разбира се българофобите много се радват, когато Григор Димитров загуби някоя среща. Това им е радостта в живота

9

Анонимен

преди 4 дни

на уимби е до 3ти кръг, на олимпиадата до 2ри, тази година ще му е последна на по високо ниво. за жалост не може да направи серия от повече от 3 4 мача без огромен срив. и да, знам че никой не идва да го замести и че аз не съм по добър. тенисист се става или с много пари, може и държавни като в канада, или с баща треньор и безплатен достъп до кортове и зали, пак заради тати.

8

Анонимен

преди 4 дни

тя маша ако го е чакала този да я *** щеше да и зарастне ципата. този е толкова инфантилен в главата че няма на къде. да си държи ракетите, да си кара ламботата в монако, ние събираме капачки, онзи чукундурчик дето сме му плащали заличките да тринира свеки ден в аскю спасил ли е някое от тях. едва ли. не му завиждам нито на жените нито на колите. ще го видим след някоя годинка дали няма да стане като бекер. пропилян талант от селфита, застарели звездни приятелки и псевдо хайлайф.

7

1

преди 4 дни

Скъпи хейтърчета , на принц Грегъри независимо дали е от Хасково или Монако може само да му смучете на ракетата дръжката.Може да питате Шарапова и много други каксе прави

6

Никол Шерцингер

преди 4 дни

Ох на бабааа. Баба ще му направи мекички

5

анонимен 5

преди 4 дни

Късно живееш

4

Анонимен

преди 4 дни

По Гришова традиция след първия кръг е аут,асковски кауньь ко да го прайш.

3

мачкай Гришо

преди 4 дни

Следващата жертва е китайчето!

2

Анонимен

преди 4 дни

Айде ве, нали е най-великия, номер 1 в света и маджка наред. Почвайте с похвалите. После като падне за 30 мин. ще има само лаконичното .. продължаваме напред :)))

1

Анонимен

преди 4 дни

За принца на Монако, принц Грегъри, старта обикновено е и финал!