20

онзи ден

преди 3 дни

преди три дена пак имаш такава тема - две трети от деветокласниците са неграмотни финансово. Серго и още няколко души си дадохме мненията. Защо се повтаряте?

19

Първо

преди 3 дни

да оправят "финансовата грамотност" на Министерството на финансите, защото "държавата" пак е на минус и ще се тегли поредния държавен кредит...Затова оставете децата на покойствие..

18

Анонимен

преди 4 дни

евроатлантици

17

Фед Красивия

преди 4 дни

Те за това младите бачкат с банкови карти,именно,че са неграмотни финансово!!!

16

Семки и бонбонки

преди 4 дни

Трябва да разпределят ограничените си спедства за дилъра, за мола и за чалготеката.

15

Анонимен

преди 4 дни

като в 80% от случаите родителите им са пропаднали бедняци, запецнали в еволюцията някъде между казана за ракия и бидона със зелето какво очаквате?

14

Емигрант

преди 4 дни

А нивото на живот в България е под минималната бедност ! За това кога ще напишете бе ? Как децата да имат финансова грамотност при такава беднотия и тотално опростачен чалга народ ?

13

Айше

преди 4 дни

На наште е добре

12

Анонимен

преди 4 дни

Е как да стане, като дори тук всеки втори врещи, не му стига заплата или пенсив....и, о изненада, държавата трябвало да му даде? Ама те 99% от хората тук не стават!!!!

11

Пипо

преди 4 дни

А бе важното е да се плащат такси на банките бе. всеки Българин с поне 3 карти, децата с 5, мобилно банкиране и максимален овърдрафт.

10

Анонимен

преди 4 дни

Не мисля, че мобилното банкиране ги ограмоява финансово. Просто свикват да звънят на родителите си да им пратят пари, като видят ниска наличност. Това е..

9

AZ

преди 4 дни

Всичката грамотност е под средното ниво. Политиката на опростачване и чалгаризация води до тук. Вижте само резултатите от изборите.

8

Без карти

преди 4 дни

Аре без карти за децата. Видяхме всевъзможните злоупотреби с електронните системи.Само някакаъв кредит или да ги натересете на някое казино им трябва.

7

Анонимен

преди 4 дни

България е фалирала държава с унищожена икономика и чудовищна демографска криза. От тука нататък всеки ще се спасява по единично както намери за добре. Изобщо не можем да говорим за каквато и да било финансова грамотност и социално осигуряване. За да приложиш финансова грамотност първо трябва да имаш работеща система и икономика която да изкарва пари. Пенсионната система е пирамида и към момента в нея има 11 милиарда дефицит който се финансира от общия бюджет. И ще става все по зле.

6

реалист

преди 4 дни

ми от къде финанси,че да се научат?

5

Анонимен

преди 4 дни

А тия дето управляват САЩ финансово грамотни ли са ? С дълг от 35 трилиарда ? и не могат да си събират данъците . Света го управляват най финансово неграмотните .

4

Ze nigmar

преди 4 дни

Десна политика...:)))

3

Анонимен

преди 4 дни

Ивелин Михайлов ще ви научи да играте на борсата .. Ще забрани хазарта за играете на борсата..

2

Анонимен

преди 4 дни

Мобилно банкиране имат украинчетата в България, чиито майки не работят. Българчетата ....нямат. Нищо че майките им се побъркват от бач.

1

Киро Брейка

преди 4 дни

Айде първо да започнем от базовата грамотност, че това другите видове ?!