11

Анонимен

преди 3 дни

Ако е любимият й мъж!

10

Трифон

преди 4 дни

Ако тя има пари за прахосване и иска даги даде на дребнав и неуравнъвесен любител на спиртни напитки, той никога няма да я остави докато му дава пари.

9

Анонимен

преди 4 дни

Една жена е длъжна да бъде до мъжа си и да го подкрепя както при успехи, така и при провали. Това, че мъжът трябва да е силен, сам да си решава пробремите, да осигурява парите изцяло в семейството са пълни простотии, остарелшни разсъждения. И ако една жена мисли така и ако работи, но нейните пари са си само за нея - червен картон и дузпата. Голям праз че някоя иска да те прегръща, когато си добре. Важно е коя ще ти подаде ръка и ще те вдигне, когато си зле!

8

Анонимен

преди 4 дни

Един поглед, един въпрос, една усмивка!

7

До 7

преди 4 дни

Би могла да се показва в платени еротични чатове или да продава тялото си между приготвянето на манджата и чистенето на банята. Ако не става например за научна дейност или не пише книги. Каквото и се отдава...

6

Анонимен

преди 4 дни

Лека нощ, форумни мушмуроци! Приятни сънища!

5

До 6

преди 4 дни

Ако си настоял след сватбата тя да си остане у дома и да се посвети изцяло на домакинството и децата, тогава кой да я издържа, ако не ти? При другия вариант - когато и двамата работят - е редно и двамата да внасят пари в семейния бюджет. По-долу N2 е описал домакиня, която хем покорно да приема всичко, което мъжът прави без да му иска обяснения, хем да не му иска пари. Откъде да вземе тя финансови средства, за да поддържа домакинството, освен от зестрата си? ГоУем гявол е N2.

4

Анонимен

преди 4 дни

Що, да не е пък мъжът длъжен да я издържа?

3

Хм

преди 4 дни

До Анонимен 2 "Не му искаш пари" - означава ли това, че ти си търсиш съпруга, която да те издържа?

2

Анонимен

преди 4 дни

Ако редовно водите сестра си и двете си по-млади братовчедки и организирате весели оргии с тях! Никога, ама абсолютно никога няма и да си помисли да ви изостави!

1

Анонимен

преди 4 дни

И номер 6-защото си му удобна.Не мрънкаш,не му търсиш сметка за нищо,не му искаш пари,готвиш му,чистиш му,обгрижваше го.Е защо да те изоставя?Къде ще намери друга такава овца?