22

Анонимен

преди 3 дни

Много нагли, такива са за много бой.

21

И аз

преди 4 дни

До 10. Suzuki Hayabusa, но при 3 лайка и 17неодобрени, явно не е подходящата среда за споделяне! Тука е за сънливите! Праскайте минусите!

20

Анонимен

преди 4 дни

"Пазете моториста"... ами той сам като не се пази и господ не може го опази

19

Алекс

преди 4 дни

Създал е доста проблеми на шофьора на камиона,който си изкарва хляба с тежък труд.

18

ИЛИЯН

преди 4 дни

Баш оня ден във фейса обяснявах на един млад моторист, че живота е ценен и, че трябва да мисли за малкия си син. Заобяснява ми, че тези, които мислят и се пазят умираТ всеки ден, а такива като него само веднъж и, че живота трябвало да сеживее на макс. И че винаги можело да ти се случи нещо и да умреш. Пожелах му да е жив и здрав. То на *** какво да обясняваш.

17

Анонимен

преди 4 дни

Преди години в интернет се въртеше една снимка, дето може и да успея да ви я намеря, как един такъв моторист се беше "ПУСНАЛ" в задната част на влекач и каската му беше останала на бронята, а той лежеше на земята с разтворена глава и мозъка му беше на асвалта. Много гадна снимка. Нещата които не знаете за катастрофите, че са много страшни гледките.

16

SUZUKI Vaftobusa

преди 4 дни

Виж кво прави на 2-ра 210км/ч?

15

ъъъъъъъ

преди 4 дни

е кво прави тоя влекач на пътя и то кога мотокарача джитка , та въпроса ми е : рокерите ше се събират ли да отдадат почит ? майтапа си е майтап ама тия мотокарачи до кога ше си мислят че са безсмъртни ?

14

Много пресна новина!

преди 4 дни

А днес е Джулай.....

13

Анонимен

преди 4 дни

Той се е пуснал в задната част на влекач! А събудете се вече ! Май не гледате кво пишете?

12

анонимен

преди 4 дни

Започвам за мисля че нарочно се блъскат, или като малки са падали на главата си.

11

баба Пена

преди 4 дни

Ама на кайма ли е станал, че не става ясно от статията

10

Suzuki Hayabusa

преди 4 дни

четири години го карах и го продадох след като един тъпчо ми излезе при 230км/ч пред мен със около 180км/ч и едвам избегнах катастрофата! Говорим за Германия! В България карам само леки коли! Просто нямам доверие на пътищата! Най бързо съм карал само един път и километража показваше 310км/ч, което може би реално е около 290. След това не можах да си изпия кафето, защото го разливах! Емоциите са обаче незабравими, но един път да го изживееш си заслужава! Не е за слаби нерви!

9

Анонимен

преди 4 дни

Жалко за момчето..

8

Анонимен

преди 4 дни

Ба, какво го мислите - той е изживял най-хубавата част от живота си, пък вие теглете: да плащате данъци, да ви свалят по пет кожи от гърба и да ви казват "Ей ся ще ви оправим, само още един гей парад". Човека си е изживял детството, кефил се, плющял бръмчалки и тамън да го хване системата да е роб - нанайци! Хахаха. А вие тука "Ууу, колко е загубил". Пичове, вие не играете на една и съща игра...

7

Анонимен

преди 4 дни

Тия млади мъже не си ли жалят живота? Колко такива го изгубиха по пътищата с тия мотори. Народът се отучи да мисли.

6

Иначе

преди 4 дни

Пази моториста, те самите не се пазят, ние как да ги опазим.

5

Кинжал

преди 4 дни

Каквото търсил намерил.

4

ВикторЮго-клетниците

преди 4 дни

Класика в жанра.

3

Анонимен

преди 4 дни

Вчера един пред мен изпреварва на двойна непрекъсната линия, а после прави кросинг (кара на зиг-заг) за да се гъзарчи! Ами естествен подбор, няма как