9

Анонимен

преди 4 дни

не са много наред поляците, при тях жените нямат права, не могат да направят аборт дори да са изнасилени, та за животни какво отношение да имат

8

Анонимен

преди 4 дни

тоя не е човек, само психопат може да мъчи животинка така, ама и нашия крум зарков и той много "обича" котки

7

Анонимен

преди 4 дни

"на границата на Белорусия откъм ЕС са съсредоточени 10 батальонно-тактически отановски групи с обща численост 20 000" - малко по- на изток руснаците разкъсаха укро-отбраната на Торецк и стремително навлизат в съседния Нью-Йорк.

6

Анонимен

преди 4 дни

5, на границата на Белорусия откъм ЕС са съсредоточени 10 батальонно-тактически отановски групи с обща численост 20 000 вероятно с цел отбрана, но началникът на ГЩ се съмнява и не вярва.

5

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 4 - Не може да го бъде! Отанци са отбранителна организация, как така ще ги нападали?

4

Анонимен

преди 4 дни

Началникът на ГЩ на Белорусия твърди, че на границата на неговата страна откъм ЕС са съсредоточени 10 батальонно-тактически отановски групи с обща численост 20 000. Можете да сте сугурни, че ние ще използваме нестратегическото си ядрено оръжие, при заплаха за суверенитета и независимостта на Белорусия, каза той.

3

Анонимен

преди 4 дни

А, на тоя си му личи, че е от съвременните политици. Ни срам, ни съвест има, нито му пука. Иначе, набутал се е в хубава партия, "Право и справедливост". Като го хванат, първо да го повлачат след колата, после в затвора.

2

Анонимен

преди 4 дни

У Китай всички к.ьопеци са на чевермета :)))

1

Анонимен

преди 4 дни

Тричал е к.ьопек - да го ухапе ли искаш :)))