167

ПроСоТо

преди 4 дни

мдаааа...."Обсъждането" е било под "мотото"..-"Кой от съветниците ми ака в гщте?"..

166

Анонимен

преди 4 дни

"Насаме те са обсъдили дали висши помощници трябва да бъдат уволнени след изумително лошото представяне на Байдън в дебата, което хвърли кампанията му в смут, пишат от CNN."===Аха, помощниците му са виновни, че той сам не знае къде се намира и дори как се казва. Леле...

165

Анонимен

преди 4 дни

Както с Байдън, така и без него. Искат да ни покажат, че е все тая кой е президент. Дълбоката държава ди прави каквото иска.

164

Ха ха ха

преди 4 дни

Все пак Байдън е най-добрият избор за президент на Америка. Няма по-достоен от него за този пост.

163

Анонимен

преди 4 дни

Семейството на Байдън явно мното обича америка.

162

Анонимен

преди 4 дни

Семейство Живкови на 9 ти ноември какво са си говорили:-))))

161

Анонимен

преди 4 дни

дедото с деменция си спомня само че мрази Русия.

160

Ама нека го изберат

преди 4 дни

Ама моля Ви нека изберът Байдън. Нека той да е президента, само да не иска "Медикеар" ... Че май това е почивната за край на разговора с Тръмп...само каза медикер превеждам медицинска нужда вкара думата от никъде в речта си и веднага го прекъснаха и прехвърлиха светлините към Тръмп. Нека целият свят да види Байдън още един мандат. Човек с Алцхаймер с ядрено куфарче. Кви кодове помни.... кой го управлява...не се знае.

159

Ром'с

преди 4 дни

Няма да се отказва..да спят споко всички евроатлантици и Киев с Брюксел ..до ноември.

158

Руя

преди 4 дни

Тоя отвратителен *** да се пенсионира.И престъпния му син айде в затвора.

157

Анонимен

преди 4 дни

Висши помощници? Тея нормални ли са? Ако ти трябват помощници за обикновен дебат, дай направо тях да назначим за президенти, Байдън за какво им е? Ако някой от тях е сбъркал нещо, Байдън няма ли мозък да го поправи? Защо се гаврите с човека, егати семейството дето има клетия старец- сина му наркоман, а жена му го тика към излагация, защото иска да пътува и да е първа дама докато дядото се надрисква в ръцете й. Живота му е попфолк.

156

До 156

преди 4 дни

Ама си сложил една цифра повече на номера на това поделение

155

До 150

преди 4 дни

АнонимеН пак ли сме ни Ника,ония санитарите от Карлуково още те търсят и те познават по писанията ти, както и ние ги познаваме

154

FMC

преди 4 дни

Де съм бил, служил съм. ВВС, БПРС, поделение 322480. Обслужвали сме стотици учебни полети, както и граждански когато се налага. И не ми говори, че физическата подготовка не е важна. Най-малкото като ит дадат да носиш два съндъканс патрони за АК, трябва поне до камиона си да ги довлачиш навреме :)

153

As

преди 4 дни

не му правят услуга

152

ДРЪЖ ЗДРАВО БАЙДЪНЕ

преди 4 дни

Млад си, живота е пред теб, не се отказвай.

151

Анонимен

преди 4 дни

Всички са виновни само не и възрастта му която е сериозна! Аз лично искам и трети мандат да изкара тогава американците ще емигрират в Мексико и Гватемала...

150

Поручик Ржевски

преди 4 дни

Тръмп е имунната система на САЩ, бори се, но либералната инфекция е в много късен стадий и е поразила всички органи, изхода ще бъде разпад на федерацията. Всички клетки на обществото се подиграват на имунния отговор, изглежда много ретрограден. Не пуска нови днк атаки през границите, голям архаист.

149

Абе

преди 4 дни

Тоя жив ли е още?

148

Хаерлия

преди 4 дни

Путин печели във Франция! Ред е на САЩ!