65

Анонимен

преди 3 дни

To по медиите откакто е изчезнала пишат, че най-вероятно е в Атина. Чак сега ли някой се е сетил да търси в Атина?

64

Испанеца

преди 4 дни

И аз това обяснявам . Защо постоянно я пишат българка като няма никакви български документи . Да си я гледат в Германия .

63

Анонимен

преди 4 дни

Ружа е германка! Отгледана, възпитана и образована в Германия и с немско гражданство!

62

баико

преди 4 дни

много много за пандиза но си има много адо коментар 61 не ви ли стана ясно 4е вси4ки крими истории в бг се въртят около боико .тои е толкова много вътре вне6тата за6тото може да се купи за него живота е свър6или каквото открадне или раз4исти някоя сметка епоследно децата му са застраховани до живот

61

Анонимен

преди 4 дни

скоро ще цъфне пред централния

60

гост

преди 4 дни

Дали е свързани далавери с Цв.Бориславова и Б.Борисов.Нещо много напрегнат ми се види ББ. Получил бил заплаха за сигурността си от вън. Краварите дигнаха наградата за Ружа на 5 млн. Бута да прави на скорост правителство на ГЕРБ ..... това за 2-3 дни

59

каро

преди 4 дни

ей не можеш да бъдеш по голям крадец и мошеник от кравара,веднага те представят като не демократичен лъжец и крадец и започват да те гонят по цял свят демократично

58

Мама Миа

преди 4 дни

ружа може да е хитра,но не е съвсем умна.интелект и хитрост не е едно и също...тя е в Дубай %99.99.Дубай(т.е.ОАЕ) не експулсира никой,който влага там милиони,без значение колко и откъде ги е откраднал....ружа си е направила пластични операции в Турция и сега си харчи откраднатите пари в Дубай....Но и това не е живот....

57

Samo minavam

преди 4 дни

Игла се крие, сред много игли

56

Анонимен

преди 4 дни

Най-лесно се печели от суетата на жените и глупостта на мъжете. А като добавим и алчността на wannabe милионерите Ружа ако е жива е в Дубай или из Емирствата с бурка.

55

Анонимен

преди 4 дни

Да ги питам тези, които са се набутали в пирамидата - малко логика и икономически анализ включили ли са или само са зяпали прелестите на Ружа по конференции?

54

Анонимен

преди 4 дни

Това че е убита е партенка, за да не я търсят. Жива е! Скоро ще бъде открита.

53

Щирлиц...ха-ха-хи

преди 4 дни

Ружа Игнатова се издирва в Атина...за целта на всяка жена от града се отскубва по един или дваПичиКосъма и се изпращат на хамериканското посолство в Атина за изследване....ПОСОЛСТВОТО ни информира:за сега няма открити съвпадения на ДНК проби.

52

Анонимен

преди 4 дни

С тази външност само в Турция може да се скрие. Хеле пък и ако се забули.

51

Анонимен

преди 4 дни

Ей, за 5 милиона долара колко свободни съчинения се изписаха. Абсурдно е да се намира в Атина. По-скоро са я търсят в Китай или Северна Корея.

50

Пепи

преди 4 дни

До Анонимен Имам един познат работници в Турция . Като отиде на място и му викат - здрасти шефе . Свършихме това и това . Какви други задачи имате към нас.

49

Анонимен

преди 4 дни

Какъв грък, бе, Таки е от София...

48

анонимен

преди 4 дни

ще ми фанат дядовия...

47

Анонимен

преди 4 дни

мда, като отидеш в Турция и научат от къде си, ти викат - комши, мафия..

46

Ружа

преди 4 дни

Хасми Миндж