52

1950

преди 4 дни

И НЕ ПИТАЙТЕ КОЙ СЧУПВА ПРАВИТЕЛСТВОТО -ВЪВ ВСЕКИ СЛУЧАЙ -НЕ Е Б. БОРИСОВ!!!!! А НА КОПЕЙКИТЕ СЪЩО НЕ ИМ СЕ ХОДИ НА ИЗБОРИ ЗАЩОТО АКО ГЕРБ-СДС ГУБИ СТО ХИЛ.ГЛАСА- ТОГАВА ДРУГИТЕ ПИГМЕЙСКИ ПАРТИЙКИ КОЛКО ЩЕ ЗАГУБЯТ ААААА?????

51

СЕГА ЩЕ СЕ ВИДИ.

преди 4 дни

БАЦЕ ПАК ГИ ИЗНЕНАДА, ДРЪПНА ИМ ЧЕРДЖЕТО ИЗ ПОД КРАКАТА! А ДА ГИ ВИДИМ СЕГА - ЩЕ ПОВАЛЯТ ЛИ ДЪРЖАВАТА ИЛИ ЩЕ Я УКРЕПВАТ? ЩЕ СИ ВЗЕМЕМ ЛИ 50-ТЕ МИЛИАРДА ОТ ЕВРОПА ИЛИ ЩЕ Я СПОНСОРИРАМЕ, КАКТО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ГОДИНИ?

50

Анонимен

преди 4 дни

Напротив има много разум в ГЕРБ-ДПС!Те всичко организираха заради протестите!Създадоха партиите като Възраждане , ИТН и подобни за да се покаже ,че уж няма алтернатива на тях в България! Целата е да се унишожи единствената истинска алтернатива ПП-ДБ! Няма случайни неща! Президента Радев също е в играта! Цялата пропаганда е имено това, да се представи на Българите, че в България няма адекватни политици и да се приеме ГЕРБ-ДПС като едниствения вариянт на необходимото зло!

49

Анонимен

преди 4 дни

Когато господ иска да погуби някого, първо му взимал акъла. Балканите падат през 13-ти -14 ти век под относително малочислени,но единни турци тъй като са разединени на 47 враждуващи помежду си държавички .Нашите дребни партийки с колосални претенции воюват помежду си. Очевидно в политическата класа липсва здрав разум.Кога ли, след като не можем сами да се управляваме, ще бъдем погълнати отново

48

Анонимен

преди 4 дни

Да няма да го поткрепите, но ще бъдете ли в залата когато се гласува за правителство?Ако не сте в залата, това означава че на практика ги подкрепяте ГЕРБ и ДПС! С вашето отсъствие те имат мнозинстово. Ако това направи и ИТН, всичко е точно! Не се правете ,а си гласувайте за шефа Ви!

47

ЦПД

преди 4 дни

копейкин е психично нестабилен , не е лошо да отиде да се лекува и да изгони Наполеон от главата си

46

Анонимен

преди 4 дни

До 49 Е колко хиляди при 30% избирателна активност,я смети на Буци и ПП-ДБ колко са,а да дебеланчоо си купувал гласове на пияници в Северозападна България и промените в конституцията му позволи да докара още няколко автобуса от Турция

45

Анонимен

преди 4 дни

Здравия разум надделява ама не винаги, затова няколко десетки хиляди се дръпнаха от Възраждане и гласуваха за пирамида МЛМ секта хахах. И господ да слезе на земята няма да ви оправи в България. Бягайте докато не са затворили границите пак.

44

До До42 -

преди 4 дни

А ти, тиквице, каква алтернатива виждаш? Да ни мине животът в печелене на избори от Герб и инатене на другите, щото няма да се докарат до това място. И по тая причина саботиране на цялата държава. Е, докога? Там са да работят, не да се инатят и да вземат заплати за това, та и куп екстри. Пък вие тук им бройте имотите.

43

Анонимен

преди 4 дни

Кото кажат ПП възраждане изпълнява,милионите по банковите сметки вече да приведени )))

42

До42

преди 4 дни

Тиквице, каква е алтернативата - да се сглобят с Буци и Делянчо? Заради такива умове като вашите Бащицата е още на власт. Честит да ви е. Пък и на възраждане времето ще дойде, ти не се притеснявай. Няма да са с Буци, може да си сигурен.

41

Анонимен

преди 4 дни

Е. може ли ,ПП плащат милиони на възраждане да не подкрепе герба ))

40

анонимен

преди 4 дни

Възраждане и ПП ДБ подписват коалиционно споразумение за обща листа на предсрочни избори. Няма да има промени в конституцията, излизане от ЕС и НАТО.

39

Анонимен

преди 4 дни

Ами той Костята си е супер. Вечната опозиция, не е свършил работа за пет пари, прибира си държавната субсидийка и си ***. Единствената му грижа е да надъхва русофилите да гласуват за него, щото той милее за Клета майка България и някой ден като дойде на власт, мед и масло ще потекат по улиците. Така може и 100 години да изкара в парламента. Ако се спрат субсидиите на партиите, ще му секне и бизнес модела.

38

Анонимен

преди 4 дни

Помните ли как през 2018 Господари на ефира го гонеха като диверсант по улицата в някакъв варненски квартал, за да го питат как така се е получило, че почти веднага, след като получава първата си субсидия, Костя рязко се сдобива с нова новеничка къща за 300 хиляди и купува чистак бърсак нова кола на жена си. Демек, човека си има житейски планове, свързани с политиката.

37

До Държи си на думат

преди 4 дни

Инатенето не е държане на дума. В критична ситуация да се запъваш като магаре на мост, не е мъжко. И тоя не го интересуват ни хората, ни държавата. Само се правят на каквито не са.

36

Анонимен

преди 4 дни

Ако тоя ***, ПП и Славун рязко се изпарят от политиката, смея да твърдя, че държавата рязко ще дръпне.

35

Анонимен

преди 4 дни

Кои бяха тия? Бездействената опозиция, дето само лае ама като опре до кокала се дърпа.

34

Анонимен

преди 4 дни

Ами погледнато от неговата си камбанария, поведението му е печелившо. Не е бил на власт, и не е имал шанс да покаже що за нищожесттво всъщност е. Така неговите профанизирании симпатизанти си мислят, че този фашист е върха на сладоледа. И междувременно той тихо си кешира - прибира си субсидийката, а вероятно и някоя рубла, и си урежда живота за поколения наред.

33

Анонимен

преди 4 дни

Повтаряте се с лъжливите си коментарии, *** нещастни. Нищо ново ли не можахте да измислите?