334

Нора

преди 3 дни

Борисов ,явно говори за споделено пътуване без отговорност за цел и посока!Експерти по пълнене на шкафчета,сметки и джобове! Видими експерти в невидима и изчезваща България!Наглец от класа!

333

хаха

преди 3 дни

Ех Боко, "това" все още НЕ Е правителство! А може би вече си сигурен, че "това" е правителството?!

332

Анонимен

преди 3 дни

А кой да ни управлява : Гнома, Кокорчо,просто Кирчо Парапетов,Лена фалшив-подпис, *** Академика, Дамаджан Рашков, Живко часовника, Мравояда, Джемкорите, ония с пуделите носещи им пачките,кой. Копейки с команден пулт от Кремъл или червените кхмери?

331

Подаръчно пликче

преди 3 дни

Разкарайте тези гнусни шарлатани ,чалгари и копейки и България ще се оправи.

330

Шарлатанче

преди 3 дни

Не получих от народа вот да управлявам,ще стоя и ще пускам тролчета да хейтят по първите и вторите избрани от тях. Ще руша държавността и ще вдигам юмруче.

329

Бико

преди 3 дни

Правителство на крадливи роми с 4%, и 11% изборен вот ли желаете , анонимници?

328

Анонимен

преди 3 дни

Разкарайте тоя гнАсен ром от очите ни! Не желаем правителство от крадливи роми!

327

Анонимен

преди 3 дни

Разкарайте тоя гнАсен ром от очите ни! Не желаем правителство от крадливи роми!

326

Анонимен

преди 3 дни

До 313 ГЕРБ,няма ,какво повече да " вземе" от Българският Избирател.При следващи и по следващи Избори! 20% Това е! Друго НЯМА!!!-:)

325

Анонимен

преди 3 дни

Хойко ,до края на месеца да си пукнал,разбра ли ,бе тикво

324

Стига бе,

преди 3 дни

...какво им става на Копейките! Появи се името на Борисов , и те като кутретата на Павлов, почват да ръсят помия в промишлени количества! Всичко щеше да има някакъв смисъл ,ако превратаджията Радев, и неговите Шарлатани, бяха направили нещо добро за България? Само че те , увлечени в собствената си "значимост", се увлякоха в лъжи ,крадене, и обсебване на власта, надявайки се , че.всичките им поразии и некадърност, ще бъде оправдано с плюене по Борисов !

323

Анонимен

преди 3 дни

Това ще е Лично " твое" " правителство" МутроКомунисте! Което,няма и един ден да Изкара!! Оттегли се и Разпусни ЦК на БКП ГЕРБ!! -:( И остави Българската държава,да се Развива по Естествен път! И утре ще Изгрее слънцето след Твоята ГЕРБ!!!-:(

322

ПЪЛЕН ТА....АК

преди 3 дни

Е ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ,ПРЕДЛОЖЕНО ОТ ХУНТАТА ,ОПГ ГРОБ Е ДОКАЗАНО ТОКСИЧНА ЗА БЪЛГАРИЯ

321

Д

преди 3 дни

Кво правителство ве ????

320

Анонимен

преди 3 дни

Еврофондовете са целта на Борисов, нищо друго! Сега като ги докопа пак ще ритне канчето или и да му ритнем канчето, еврофондовете ще останат в Гробаджиите. За другите един среден!

319

Нагъл, по-нагъл, най

преди 3 дни

Пак се почна. По цял ден, по всички телевизии ще гледаме мутрата и ще слушаме лъжи, клевети и простотии. Умиране има, отърваване няма. Защо господ толкова ни мрази, че ни наказва с този про ст, нагъл и алчен тип. Затънал е до гуша в корупция, кражби и престъпления. Не познавал Владислав Горанов-негов министъ, Иван Гешев-негов главен прокурор и всеки ортак уличен корупция и престъпления като него, или който му изкарва кирливите ризи. Ако оцелее.. А народът овца търпи и мълчи.

318

Не разбрахте ли как

преди 3 дни

се прави, все още? Французите направиха показно, максимална изборна активност! Но балканопитеците или макаки не участвали, за да ядосвали избраните! Е, по голяма глупотия не съм чувал, но и нищо чудно, идва от Балкана! Там току що се изправиха и могат да ходят на задните си крайници! Все още се млатят (бият) по пътищата неразбрали още, че пътищата за придвижване, а не за публични боеве!

317

Мдаа Искаме ГЕРБ

преди 3 дни

Не искаме руски кукли на конци като Радеффф и Новия Руски ПОП

316

Анонимен

преди 3 дни

ДО ТЕЗИ ДЕТО ПИШАТ ОБЩИ ГЛУПОСТИ ПИШЕТЕ ОТ СВОЕ ИМЕ ДОТЕГНАХТЕ С ВАШИТЕ ГЛУПОСТИ ПРОСТОТИИ ЛЪЖИ И ТЕМ ПОДОБНИ БЕЗДАРНИЦИ

315

Анонимен

преди 3 дни

Невероятна тиня е блато е всеки е срещу всеки и всеки се мисли за някакъв и така до кога незнам