250

Без значение

преди 1 ден

Росен Желязков е за затвора а не за министър председател,вие *** ли си правите с народа.Той не защитава българските интереси.А и другите все отбор крадци.Трябва други хора неопетнени а не стари муцуни.

249

Подсказвам

преди 2 дни

пропутинските партии ще гласуват против правителство на ГЕРБ.

248

ДА СЕ ПРОВЕРИ

преди 2 дни

Експерти да допроучат кои ги следят в автомобили и през лични документи.. Данни за мафия базирана в Германия следяща участници в ограбване на милиарди ..

247

Ланс Линк

преди 2 дни

Стари к....ви,нов бърдак не могат да направят!!!

246

Анонимен

преди 2 дни

Не искаме Простоглавчев и ГЕПП! Нещо друго трябва да е. Има варианти с 2-ри и 3-ти мандат.

245

Щирлиц

преди 2 дни

Едни и същи пребоядисани а.йдуци.

244

ДО ГЕРБ

преди 2 дни

ИМАИТЕ В ПРЕДВИД ЧЕ ДПС СЕ РАЗПАДА КАТО ПАРТИЯ И НЯМАИТЕ ДОВЕРИЕ НА ШИШО

243

Бай Ставри

преди 2 дни

Да се явят незабавно под душовете по списък!!!

242

Анонимен

преди 2 дни

Като гледам как разпадащата се БСП и разни други *** като ПП и ДБ пискат ,че Борисов ще управлява с купени гласове ,а не с техните ,щото те по принцип са си неподкупни ,ама крадат на поразия като им дойде редът,си мисля ,че все пак е хубаво да има вече нормалност.Да има правителство ,а не само заеми и качване на цени,строежи ,а не само обещания за десет тунела ,20 моста, заводи и прочие.Пък нека да е с купени гласове.Писна ми от тъпотиите на Кирчо ,Лена ,ИТН и Величие.

241

Анонимен

преди 3 дни

Парламент трябва да има! Стига радеви глупости.

240

Анонимен

преди 3 дни

До Анонимен Tи бил ли си някога в Украйна та да знаеш как живеят там? Що за глупост?

239

Анонимен

преди 3 дни

Другите нормални партии в парламента трябва да изхвърлят този проекто кабинет в кошчето и мутрата да си гледа работата . Другото значи ново по здраво заробване за народа от Герберските *** слуги на Сорос и Козяк 16.И така до като се предложи нормално правителство от Възраждане.

238

bb

преди 3 дни

Единственото важно сега е, ако с някаква делавера съставят правителство подкрепено от ф***есовете, да излезем на улицата и да ги пометем! Явно по лесния начин няма да стане! Явно докато избирателната активност не стане 10 %, и управляват със 100к гласове, няма да се сетят какво им казваме! Явно 35 години не стигат, за дда покажат, че не става с парламент и 240 *** в него!

237

Анонимен

преди 3 дни

вчера световната банка определи украйна като страна с доходи назд средните- българия кога - с тия алчни отр7епки нема да стане

236

ЗАТВОР ЗА РАДЕВ

преди 3 дни

ДА се проучи как се ОГРАБВАТ<ИСточват ПРАХОСВАТ МИЛИАРДИ по отработени програми на МИНИСТеРСТВА И ВЕДОМСТВА По време на РИДОВНИ КАБИНЕТЧЕТА И СЛУЖЕБНИ КАБИНЕТИ..ДА се докладва колко десетки милиарди ограбиха от БЪлгария чрез МРЪСНИ ЦЕНИ НА ТОКА от 2022 вижте диверсия "Свободен пазар на тока.." Виновните лица още на свобода.

235

ЗАТВОР ЗА БОРИСОВ

преди 3 дни

Eksperts must to make tests : ТОВа са представители на ДОКАЗАНО ПРЕСТЪПНИ ГРУПИРОВКИ МАСКИРАНИ КАТО ПАРтИИ ВК ГЕРБ..Експерти да проучат внимателно всики начелов БОРИСОВ. НАнесли са щети за стотици милиарди живи кървави лева на БЪглария вкл нагло ограбване на милиарди долари,евра,.НАд 6 000 000 БЪлгари жертви на видео терор провеждан с забранена от конституцията видео техника .. вкл всички деца УВРЕЖДАНИ ТРАЙНО НЕЛЕЧИМО ЕЖЕДНЕВНО ЗАРАДИ БОРИСОВ и съучастници..

234

Чочо

преди 3 дни

Остават тези, които добре са платили за постовете.

233

НЕ НЕ

преди 3 дни

КАТО МУ ГЛЕДАМ КРИВИЯ МУСТАК ТОЙ НЕГО НЕ МОЖЕ ДА ОФОРМИ ЩЕ УПРАВЛЯВА Б-Я КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРЛАМЕНТА ПОЧТИ НЕ ГО ВИЖДАХМЕ ВСЕ ЛИПСВАЩЕ В ПАРЛАМЕНА ПОВЕЧЕТО СА БРАДЯСАЛИ НЯМАТ ВИД НА ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА ВСЕ ЕДНО ЧЕ ГЛЕДАМ ТУРСКИ СЕРИАЛ

232

Танас

преди 3 дни

Браво на Кръстника на Тато. Да живее БКП и да живее частната НРБ. Победа. Победа.

231

Анонимен

преди 3 дни

Шимпанзетата, делфините и хората са единствените същества, които се разпознават в огледалото.