23

Анонимен

преди 3 дни

Заради предстоящото нападение в Ливан

22

Талибан

преди 3 дни

Щото усещат дебелия и сами си правят тревоги,заплахи и войни.Бай- бай макароне, бай- бай бай дъно.Бай- бай шолц,сунак и т.н.Колкото и да се тревожите светът се обърна на 360 градуса.Опсс чао и на аналната Аналена.

21

баба мара

преди 3 дни

вземаите си пар-ца-лите и се махаите не искаме вашата защита всичките ни бедиидват от сащ и нато

20

Анонимен

преди 3 дни

Да се махат наглите американци от Европа, стига са създавали войни и кризи.

19

Анонимен

преди 3 дни

Защо пак четем въпрос в заглавие, когато няма отговор в статията?

18

Анонимен

преди 4 дни

Русия трябва да освободи Европа. Щатите също. Целият им банкерски елит е за затвора. А обикновените европейци тук и отвъд Океана с нищо не са виновни.

17

един

преди 4 дни

Никой нищо не ни казва, то и по-рано пак е било така. А безсрамно лъжат да сме гласували, всичко било в ръцете ни и други лакърдии. На стари години човек проумява някои неща, най-вече това, че от него се изисква да работи на елита без пари, независимо какъв строй е.....

16

анонимен

преди 4 дни

Защото хитро ще провежда война далече от границите си, както и в новата история. И, подчертавам, не съм ни русофил, ни американофоб, отчитам как някои са гледат интересите си.....ще излязат по-богати и по-силни....

15

До 11

преди 4 дни

Главчев го вкара на тъпите комунисти и про-руски трольве.

14

Шпангдалем

преди 4 дни

Говедата са забравили на своите пилоти от 52-ри авиационен полк в Шпангдалем в Германия да носят униформа извън базата, поради съображения за сигурност!!! Правете си сметката колко много ги обичат говедата в Германия, за да забраняват с официална заповед носенето на униформа извън поделението. А за Източна Европа да не говорим :)

13

Анонимен

преди 4 дни

А ве как така САЩ, нали уж бяха натовски бази.

12

Анонимен

преди 4 дни

До 14 Пешо , абе мъжки нали ти ни разправяше , как Зелята бил победил и вече няма останали живи руснаци . Сега за какви поданици ни обясняваш пак ?

11

Анонимен

преди 4 дни

Повишили са нивото на боеготовнст, щото ги е страх че европейското население ще ги измете от Европа !

10

Пешо

преди 4 дни

Руските поданици за изключително активни, нямат отпуска а трябва да се работи, нормалните излизаме отпуска тези дни и тук ще останат само ботове

9

Анонимен

преди 4 дни

Главчев вкара ли ни във войната, не разбрахме. Вътре ли сме, вън ли сме, къде се намираме?

8

Анонимен

преди 4 дни

Главчев подписа секретните документи на НАТО, включи ни в Многостранния пакт, съгласни сме САЩ да се тревожат на наша територия.

7

Анонимен

преди 4 дни

"американските военнослужещи и техните семейства, разположени на европейския театър" Ххахаа ,само като прочетох това и се сетих кой е "афтора" на " статията" :))

6

Кукунела Снайпера

преди 4 дни

Защо ми$$ирката Кукунелка ни залива с напълно излишна краварска пропаганда за скромната сума от 500 гривни?!? Защото така каза Галя от Посолството :)

5

Ха ха ха

преди 4 дни

Възобновяване на производството на оръжия със среден и малък обсег в Русия дава резултат. Само Путин може да освободи Европа от американското робство.

4

Анонимен

преди 4 дни

Американски бази в Европа, а европейски бази в Америка има ли? Що дирят миризливите кравари тук?