114

аььааьаь

преди 2 дни

В Франциа вече няма французи. Всичко е от Африка и островите. Всичко свърши. От последиците няма измъкване. Трябва да се запътим към Марс. Тука е вече нетърпимо. Тарамбуките трудно ще стъпят на Марс. Те не обичат да работят, а за там трябва много работа.

113

Анонимен

преди 3 дни

До Анонимен 114 - А ти, кажи ми, християнино, помагаш ли на хора, защото са християни?

112

Анонимен_777

преди 3 дни

Медиите-лакеи се престуват че не разбрат - Обикновеният Французин Е 'крайното-дясно' !

111

Анонимен

преди 3 дни

Българи ТАКА се прави.

110

Анонимен

преди 3 дни

Франсетата повече се мръщят на източноевропейците, отколкото на арабите и африканците. На тях им е абсолютно безразлично, че сме бели християни. Те си чувстват по-близки онези, дето са от бившите им колонии.

109

Макарон

преди 3 дни

Ами така се получава когато политиците отворят границите и обятията си за всякакви мозъчни хирурзи, ядрени физици и ракетни инжинери идващи от континенти, различни от Европа.

108

Анонимен

преди 3 дни

Как да ги приема? Той си е гласувал, че и с висока избирателна активност.Писна му от *** и от Украйна пропаганда.Рюте-то напуска Холандия и пак за Украйна говори. Вече съм убеден, че всички тия са минали психотронната атака на САЩ - няма начин всичките да говорят едно и също.

107

Анонимен

преди 3 дни

До до 104 -Човекът ти казва, да внимате в картинкта.

106

банана

преди 3 дни

Вижте го бе! Незнаел за кого да гласува, ама щял да гласува против НС, щото щели да премахнат помощите. Да ви звучи познато? С такива хора ли ще правят велика франция, и ще ги пращат да се бият с/у Русия. Хахаха, успехчи!

105

до 104

преди 3 дни

Какъв VPN? Май не знаеш много какво говориш.

104

Реалист

преди 3 дни

Kak обикновения французин приемал!? Па той ги избра бе!

103

Анонимен

преди 3 дни

да коригирам поста по-долу:Не просто "добре" а отлично го приема! Става дума за обикновеният и подчертавам ФРАНЦУЗИН !!! Всички не съвсем бледолики "французи" са ужасени , но коренното френско население масово гласува за НС , даже и да не ги харесват напълно. Те и французите, търпяха, търпяха ама всичко си има граници! Даже мисля че някой там пробваше до къде ще ми стигне търпението на обикновенният французин , е скъса се вече и връщане няма ...

102

Анонимен

преди 4 дни

Е па след като една трета от французите са гласували за "крайната" десница, зачи добре я приемат победата!

101

Анонимен

преди 4 дни

Писна ми - безконтролна емиграция, безконтролни помощи, безконтролни многополови ... но виж - стане ли дума за работа, за пари, за движения, за Ковид - КОНТРОЛ и то ЯКО контрол! Уж хаотично всичко, ама виждаш, че в бурята от глупсоти, сътворена от "държавниците" е добре измислена и модерирана.

100

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 103 - В колко сайта общо пускаш един и същ коемнтар? Стой настрана от моя, че тоя VPN не винаги е анонимен ...

99

Анонимен

преди 4 дни

Наште и те се опитват да се метнат на тренда ама не им се получава. Величие вече не е партия - секта е правилната дума, а Възраждане е сбирщина футболни вандали

98

хаха

преди 4 дни

Искат помощи бе, както и да живеят на гърба на работещите, затова и не искат Марин, че ще трябва да работят, а не искат. Тежко нали.

97

До 95

преди 4 дни

Ами така са украинските копейки само лаят и после що ги бият

96

Анонимен

преди 4 дни

Но това си е Франция. Не може да им се отрече, че знаят как да протестират.--------------------------------------------------------------------Изглежда че са много организирани, протестират,отстояват си правата,но всъщност не е точно така. Има разни леви и крайнолеви провокатори в университетите, "студенти", "преподаватели","синдикалисти", които използват и най-малкия повод за безредици, към тях охотно се присъединява *** от гетата,хора които чакат на помощи, чиновници с щедри привилегии

95

Анонимен

преди 4 дни

До Анонимен 95 - Не знам за нашите "копейки", но разликата е, че тези ще са начело във властта, а тези вече са.