25

Анонимен

преди 3 дни

До Анонимен 24 - Да, през 92-а година. Днес не е така. Повечето "хакери" са на по 15-20 години, не защото са супер млади гении, ами защото още са прекалнео млади и зелени, като им липсват едно или няколко от следните - Морал, акъл и страх. А виждаш, как дейтват нашите. Един демонстира дупка в сигурността на сайта на общианта в стара загора, а те го арестуваха ... Ситемат питаше за ЕГН и даваше данни. Човекът просто попита за всички възможни ЕГН-та ...

24

Анонимен

преди 3 дни

Те такива хора не отиват в затвора. Ще го вербуват да работи за някоя служба може да е домашен арест най-много

23

Никола Стефанов

преди 3 дни

Емил Кюлев, а? Интересно, защо ли си е избрал за псевдоним името на банкер, отстрелян през 2005-а?

22

до 14

преди 3 дни

Крипто активи се блокират на прозтите, които си ги държат в борси, леджъри и т.н.А се крадат като те заплашат с убийство или ти порезнат някое пръстче и си изпееш сиида.

21

Това е истината

преди 3 дни

Този е получил няколко хиляди за да се направи на хакера "Емил Кюлев" като всичко е изчислено. Ще го изкарат, че е бил непълнолетен и най-много да лежи година в затвора което на фона на взетите от него пари ще си заслужава.

20

.

преди 3 дни

Хакера базите данни ли е пробил или системата за сигурност межди Интернет и вътрешната мрежа на дадена институция? Ако ви влезе крадец в апартамента той входната врата ли е пробил или нощното шкафче в спалнята ви? "Конникът без глава" ви е любимата книга на цялата редакция.

19

Кого лъжете?

преди 3 дни

Материалът на Цанов е отпреди 2 години. Там Кюлев обяснява че са имали прекрасни отношения с Алексей, докато не го е заплашил с убийство. На колко трябва да е бил Теодорчо тогава - на 10? 2. Сайта е свален от месеци - защо обявявате ареста сега?. 3. Защо не го показвате да го видим?. 4. Дори и преправен, гласът си личи, че е на голям, зрял мъж. Който не е гледал клипа да си го пусне и сам да си прецени.

18

Анонимен

преди 3 дни

Да, брат, повярвах - едно хлапе с завършен девети клас прави на луди всички държавни структури и мутри. Особено в частта със запорирането на биткойните съвсем ви повярвах. Малко сте прекалили с гледането на холивудски филми.

17

Анонимен

преди 3 дни

Това хлапе не е Емил Кюлев. Много хакерчета се пишат за Емил Кюлев, но истинския Емил Кюлев, според Алексей Петров, се е срещнал вече с товарния влак.

16

Анонимен

преди 3 дни

С основно образование е, 9 клас завършил. Просто момче, самоуко, като музикант слухар, който не познава нотите.

15

Анонимен

преди 3 дни

"тъй като делото се занимава с много сложна юридическа и технологична материя" ХаХаХа - демек "делото" няма никакво понятие от крипто и "има ли то почва у нас". Сега очаквам нов закон с бомбастично име, с който ще се регламентира (официално) пълното подслушване на интернет трафика на всеки от нас.

14

Анонимен

преди 3 дни

какъв хакер е този. контролиран теч на данни. капутците от айти/то на държавата и големите са крайно некомпетентни. без да искат или нарочно не се знае. ялексейчо да се прави на мъжкар сега във вечните ловни полета. а скоро и порко да му прави компания. този отворко да ги беше изтапанил всичките не да ходи да изнудва. мишок.

13

Анонимен

преди 3 дни

Как се блокират крипто активи?

12

Хахаха

преди 3 дни

До живот за такива мишки 21 годишен и сега реве! Да не излиза от централния там батковците от ромски пройзход ще го оправят

11

Анонимен

преди 3 дни

Информацията по думите на прокурора е била "записана в блокчейн системата на биткойн", което доказало пътя на парите./ блокчейн а е анонимен. няма никъде записана информация.

10

Анонимен

преди 3 дни

До 2 - Щооо да не може св търси ве? Кажи ве? Кво криеш ве? От лого се криеш ве? Аре ве? .... Ве!

9

Анонимен

преди 3 дни

До 4 - Те заради него го убиха ве ...

8

Анонимен

преди 3 дни

До 5 - Най-големияяяяяяяяяяя!!!!!!!!

7

Анонимен

преди 3 дни

"Стефан Чолаков" - Предател! Ще гонпоследва съдбицата на оредателя!!!

6

v

преди 3 дни

Бедна ви е фантазията на вас, не знам дали сте чели достатъчно литература, то за тва ви е бедна. Ама тия алабализми дето ги дрънкат по медиите, не са баш тъй.