207

Анонимен

преди 1 ден

Шок е за капейките, когато разбраха, че и новата мацка подкрепя Украйна.

206

Анонимен

преди 1 ден

Няма никакъв шок! Шока е за либерастията. Тоя урродд с години тероризира и издевателства не само над Франция, а над целия ЕС. Шока е само за душманите.

205

Форекс

преди 2 дни

Иванка и Славка от България са кандидатки на Люпен. Анти имигрантки имигрантки баце.

204

Анонимен

преди 2 дни

Важното е, че и крайно десните във Франция са на страната на Украйна, а Орбан даде на задна. Кимчо не даде ракетки на Путин, защото са малко и му трябват за фойерверки. Китайците и виетнамците му отказаха любезно. Индия също се спотаи. Африканските "доброволци" се оказаха разхайтена тълпа. Само лудите калинки в Сърбия и Македония още се перят в путинска услуга и го радват с антибългарски лозунги. Пък Иран... там работата е фифти-фифти. Иранците и палестинците се плодят като зайци, та не знам..

203

Анонимен

преди 2 дни

До Анонимен 199. Те, ако го искаха, отдавна да са го направили. Не искат в твоята не цивилизована Блатная, която извън Масква и Питер е мрак, батак и ислям. Все пак в Украйна християните са над 80%, докато в Блатная са 47,3 %.Не искат да бормочат по три пъти на ден "Путин Акбар". Близко до акъла, ама кой да се сети, напушен с митрофановски сухи диарии.

202

DE

преди 2 дни

Какво е крайно дясното на тез

201

Shark

преди 2 дни

До 180 И за какво е виновна Меркел? За това, че дърпаше юздите на Путин и не допусна по нейно време тази недомислица-война в сърцето на Европа. По няколко пъти годишно се срещаше с Путин, какво приказваха не знам, но Европа беше спокойна. Дойде тоя *** Шолц и съсипа Европа. То само акто го погледнеш ти става ясно, че е подLoGa.

200

Хххх

преди 2 дни

Аве нал сте голям димокрация ве...га ще има арабин президент на Франция

199

Анонимен

преди 2 дни

Нещо странно се случва във Франция.

198

Анонимен

преди 2 дни

Зеленски ви унищожава драги украинци и продава земята ви на чужденци, прибирайте се в Русия заедно с Украйна! Няма да пускам линка, но гледайте: Саня во Флориде, Украинский фронт - ВСУ теряют Сокол, Яснобродовку, Спорное, Новоалександровку. 1 июля 2024

197

Анонимен

преди 2 дни

За да им дойде ума в главите на някои алчни и агресивни хора, трябва те и техните държави, да изпитат същото, което преживяха руснаци и украинци, да преминат през същите изпитания, разкъсване на държавите им и болка, да преживеят същото , което причиниха на руснаци, украинци и други!

196

Анонимен

преди 2 дни

Украинците вече нямат държава, единственото им спасение е Русия, Зеленски извърши геноцид над славяните, купил си е кола на стойност 4, 5 милиона евро на името на жена си, докато украинците умират от глад, студ, емигрират или умират на фронта и докато Зеленски налива масло в огъня, иска оръжия за убийства на още хора и продава земята на чужденци, единствено Русия им е спасението на украинците и Украйна! Украйна трябва да се прибира в Русия, където винаги им е било мястото и са един народ!

195

КОНСТАНТИНОВ

преди 2 дни

И СЛЕПИТЕ ПРОГЛЕДНАХА И НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СА КОЛОНИЯ НА САЩ.

194

Колелото на времето.

преди 2 дни

Макрон дойде на власт с крайно десни лозунги и реторика сега като го биха със собствените му упорки що реве.

193

Форекс

преди 2 дни

До Барон МюнхаузенЧе с 14 000$ на година в Москва си социално слаб...Колко е то на месец е 1166$ някъде

192

Наполеон в стая 404

преди 2 дни

Тоя Макрон съвсем взе французите за мезе.Вдигна им пенсионната възраст иска да ги праща в Украйна , потощи протестите на синдикатите със зертви и сега иска широк алианс...

191

Барон Мюнхаузен

преди 2 дни

Само да кажа, че Макрон се оказа не ***, а дядоебец. Оня ден във френски съд са показали снимката на Бриджит Макрон като мъж. Твърди се , че е била мъж,който се е оперирал. Тя твърди, че тва е снимка на брат и, но никой във Франция не и вярва.

190

Барон Мюнхаузен

преди 2 дни

Световната банка прехвърли Русия в категорията на страните с високи доходи; този списък включва държави, в които всеки жител има най-малко 13 845 долара брутен доход, според документ на СБ. За Русия тази цифра е била, според Световната банка, 14 250 долара. През 2022 г. тя беше 12 830 долара.

189

Хмм

преди 2 дни

Кое е шокиращото? Ти си герантофил с мания за величие. Изглеждаш смешен, говориш глупости и излагаш останалите французи, особено тези дето хранят новоизлюпените французи.

188

ами,

преди 2 дни

Времето на Макрон изтече.Време е с баба му да си гледат вниците и.