32

Анонимен

преди 1 ден

От една сатана на друга в шахтата НАТО.

31

баба мара

преди 3 дни

много готина страна с геи премиер по улиците на градовете и не можеш да серазминеш от забрадки и шалвари сега нато ще се излага

30

Михелс холандеца

преди 3 дни

СПОКОЙНО БЕ РЮТЕ - СТИГА СОПОЛИ. ВАЖНОТО Е ЧЕ КАПИТАЛА СТАНА 100 ПЪТИ ПО-БОГАТ,А ОСТАНАЛОТО СА ИЛЮЗИИ ЗА ПЛЕБСА!!...

29

НОВ ШЕФ ДОЙДЕ

преди 3 дни

НАТО Марихуана, Хероин,Кокаин от РУСИЯ на ПУТИН ли има намерение да конфискуват

28

Анонимен

преди 3 дни

Съсипа една от най-хубавите страни ...

27

Сата НАТО

преди 3 дни

Само ще обърна внимание на русофилята, че Холандия е толкова напред с материяла, че рузкия побъркан психопат Петър Първий, е пребивал сънародниците си от бой, за да ги накара да заприличат на холандци.

26

Анонимен

преди 3 дни

Това е най- скапаната страна от ЕС и клуба на богатите - едно плато , няма нищо освен поле...Холандците са изпратени, кофти хора и май доста глупави! Не можа да си обясня по какви причини , при толкова много колонии по света дето са имали , на топли и екзотични места , тези са си останали в платото !!! Лумпе.. ни.

25

Анонимен

преди 3 дни

До 16 - Лаа абъди изватен кат пуека дет затрой хуландийта

24

Някой

преди 3 дни

Изключителна личност , в изключителна страна! Колко пъти се извини, и призна че е сгрешил? Копейките не ги броим, те са се родили да мразят! Жалки са!

23

Анонимен

преди 3 дни

Той новия гат затовро дцамиити ша видите вий ша.видите ах ах ха хаххахаххаххахабха

22

Анонимен

преди 3 дни

Рюте е за бесани!

21

Анонимен

преди 3 дни

Готина страна - "Източих я до последно, а сега отивам да къртя пари и от НАТО". "Благодаря на абдалите дето ми вярват!". Рюте.

20

Христо Христов

преди 3 дни

"MH17 промени личното ми виждане за света. " - три дни преди инцидента на среща на външните министри и военни на Запада и Украйна са обсъждали опасностите от полети над Украйна. Еър Франс и Бритиш Еъруейс спират полетите. Сестринската на Еър Франс, с която споделят подобни политики - КЛМ продължава да лети. Холандските диспечери, слушащи правителството на Рюте са отговорните за пускането на полета над Украйна.

19

Анонимен

преди 3 дни

Дърт ерген като Славуца :)))

18

Христо Христов

преди 3 дни

"Водил съм толкова много разговори с хора, които не се чувстват сигурни в собствените си домове. " - е па пишете и мнението и историите на тези хора и как споменават лъжеца Рюте.

17

Христо Христов

преди 3 дни

"... след като подаде оставка заради различия в коалиционната политика" - лъжа! Подаде оставка след вот на недоверие към кабинета, приел решение и закони, третиращи хората като престъпници, без право на обжалване. Факт.

16

Анонимен

преди 3 дни

Холандците почти винаги са приветливи тарикати, пушат цигари и шофират прекрасно по безупречните си магистрали. Също така са делови и разбрани хора, и бачкатори. И холандките са готини.

15

Христо Христов

преди 3 дни

"Тук няма война, вие можете да бъдете това, което сте,.." - затова пък холандските убийци бомбиха цивилни в Ирак, въпреки предупреждението от САЩ, че е опасно. Отделно Рюте подготвяше закон за забрана на партиите, а традицията на детския празник Синт Никълас с Черния Петър беше изтрита.

14

Христо Христов

преди 3 дни

Шефът на Юниливър му се обаждаше в 6:30 сутринта да му каже какви решения трябва да приемат правителството и парламента. Факт.

13

Христо Христов

преди 3 дни

"... ние сме проспериращи. Имаме свободна и критична преса и независими съдии." - за 12 години управление на Рюте, при инфлация над 20%, БВП на Холандия е скочил с 5-8%. В пресата не критикуват непрекъснатите лъжи на Рюте или забраната на референдумите, а съдиите отказват да изслушат свидетелите на защитата. Факти от Холандия. Дано този ви прати на война, про'с'таци европеидни!