205

ЕвроТоталитаризъм

преди 3 дни

Чудно защо всеки който има визия за нещата, различаваща се от (Евро)Атлантическият наратив, веднага трябва да му се лепне етикет - КГБ, Путинист и т.н (според коментарите). Ми то това същото като през комунизма - изразиш различно виждане от линията на партията и ставаш кулак, враг на народа и т.н. Партиархът е нормално да гледа сибитията в дълбочина - всяко събитие има минало (предистория) и ще развива в бъдещето. Водачите трябва да бъдат далновидни, т.е. да гледат отвъд Ввтоатлантическият нос.

204

Анонимен

преди 3 дни

Наистина след този избор:"Бог да пази България" ! Патриархът на нашата църква - слуга на Кремъл,защитаващ руската агресия , избиването на мирно население, включително и деца,разрушаването на градове!

203

Луцифер

преди 3 дни

Лицемерно, но от сърце.!.

202

Като не си стремял

преди 3 дни

Изчезвай. Може и при Киро Гундяев ....

201

Ритници за ПОП

преди 3 дни

Който подкрепя Войната. Не сме с Русия

200

отличен избор

преди 3 дни

за партриарх......................все още има надежда за България!!Бог да пази България!!!

199

Анонимен

преди 3 дни

Нали си давате сметка, че разправиите с Константинополската патриаршия са за земи и пари, а не за кой какви политики подкрепял?

198

Анонимен

преди 3 дни

Другаря Гундяев от КГБ го е назначил за партриах

197

спилий

преди 3 дни

данаил ти не си се стремял, *** от кгб те напътиха :)

196

СИНИЯТ БЕЗКРАЙ

преди 3 дни

ПОЯСНЯВАМ.............. ФРАНЦИЯ през 2024 още ЗАКРИЛЯ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИТЕ от престоя на СИНЯТА РУСКА ДЖЕНТЪЛМЕНСКА МОНАРХИЧЕСКА ХРИСТИЯНСКА АРМИЯ разгромила Наполеон Бонапарт и превзела ПАРИЖ.....................ЧЕРВЕНОТО ЗАВИСТЛИВО ЧОВЕЧЕ АДОЛФ ХИТЛЕР Е ЧЕРВЕНАТА БЪЛГАРИЯ НА БКП и сие са фактите.................червените джуджета от лилипутия стигат до КРАЯТ на света Берлин и там умират от ЧЕРВЕНАТА ПСИХОПАТИЯ на АДОЛФ ХИТЛЕР .........УИНСТЪН ОХРИДСКИ ЧЪРЧИЛ заяви ОБИЧАМ ДА ГУБЯ без мозъка RED

195

ЧЕРВЕН ЦВЯТ Е ХИТЛЕР

преди 3 дни

СИНЯТА РУСКА ДЖЕНТЪЛМЕНСКА МОНАРХИЧЕСКА АРМИЯ превзема ПАРИЖ и във Франция още има СИНИ РУСКИ МОНАРХИЧЕСКИ ТУРИСТИЧЕСКИ ОБЕКТИ и ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИ което било забелязано от завистливият ЧЕРВЕН съседен германец Адолф Хитлер и ТОЙ ДОШЪЛ .............. КЕМАЛ АТАТЮРК психологически ПРИЗНАВА:"ГЕРМАНЦИТЕ ТВЪРДЯХА ЧЕ ЦИРК БИЛО ПОДПАЛВАНЕТО НА МОСКВА ОТ ФРАНЦИЯ и РУСИЯ с цел Франция да капитулира пред РУСИЯ а НЕ пред ГЕРМАНЦИТЕ а ние Турците сме СВЕТЦИТЕ ОТ САУТХЯМПТЪН"......... ЯСЕН Е ГЛОБАЛИЗМА

194

СЕЙНТ ТУРЦИЯ

преди 3 дни

УМИШЛЕНО ПОДПАЛВАЙКИ ИЗМИР и други градове в Мала Азия самият подпалвач КЕМАЛ АТАТЮРК се оневинява психологически цитирам: РИМОКАТОЛИЧЕСКАТА ЦЪРКВА ИЗГАРЯШЕ С ОГЪН ЖИВИ ЧОВЕЦИ НА КЛАДАТА после дойде германският съюзник на Османската империя и ни забаламоса че от омраза към германците Наполеон Бонапарт нападнал Руската Империя за да избегне пълната безусловна капитулация на неговата Франция пред ГЕРМАНЦИТЕ и палежа на Москва е УГОВОРЕН ЦИРК между Франция и Русия

193

ЧИПА В МОЗЪКА

преди 3 дни

Абсолютно всички германци са от МОНГОЛОИДНАТА РАСА защото АТИЛА е ГЕРМАНСКА ДУМА преведено БАЩАТА.............продължението го заявява публично ГЬОБЕЛС цитирам го опростено:"РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ НЯМА НИКАКВИ ИСТИНИ ПРИ НАС ХИТЛЕРИСТИТЕ А ИДЕЯТА НА АДОЛФ ХИТЛЕР БЕШЕ ЧЕ СЛЕД КАТО РАЗГРОМИМЕ ВРАГОВЕТЕ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИТЕ ХИТЛЕРИСТКИ ЛЪЖИ ЩЕ СТАНАТ ИСТИНАТА"

192

Анонимен

преди 3 дни

Пак ли Путин ви виновен? Ако у така-добър избор.

191

Tенгри кан

преди 3 дни

Готин брадат козел сте си избрали. Хубавото е, че аз съм Тенгри;)))

190

Анонимен

преди 3 дни

Знаем знаем...една ТРИбуквена Организация те инсталира там...

189

Анонимен

преди 3 дни

Саботаж на всички храмове, организирани събития и служби на Станата, която Путин прати да бъде назначен.

188

Анонимен

преди 3 дни

БПЦ, е клон на РПЦ, която е клон на КГБ.

187

Препатил

преди 3 дни

ПС. Това че се гърчите , като змии от злоба, предизвиква само снизходителна усмивка.ППС. Не прекалявайте със злобата утре ще има новини за изборите във Франция. И за тях ще трябва да плюете.

186

Анонимен

преди 3 дни

На мен друго ми каза!