15

Мари

преди 2 дни

А къде бяха приятелите му. Защо никой не влезна за него???

14

Анонимен

преди 3 дни

Завинаги в сърцата ни геройче наше🙏🏻❤Жертва живота си,за да спаси непознато момиче,което искренно се надявам да е благодарно,защото цената която плати той беше жестока и трагичнаОбичам те до последния дъх❤

13

...

преди 3 дни

Хвърли се да я спасява геройски и я придържаше над водата колкото можа. Със сигурност е бил човек с голямо сърце. Друг е въпросът, че тази жена явно не е била наред с очите, след като не е видяла колко опасно е било морето в онзи момент и е влязла. Той не заслужаваше тази съдба! Мир на праха му и съболезнования на близките!

12

Uxooooo

преди 3 дни

Аз съм близък на момчето, което се удави. Искам да поясня на всички, че той не я е познавал. Бил е спасител в Кипър 4 години. Реакцията му е била спонтанна. Въпросната жена е украинка. Толкова добро и всеотдайно момче като него не познавам. Загина геройски от добротата си за жена, която не познава. Ще помоля медиите да не пишат глупости, защото са малцина хората като него с толкова голямо сърце. Загина като герой. Мир на праха му !!!

11

от Плевен

преди 3 дни

Този мъж би трябвало да ми бъде и син. Трагедия за не само за неговото семейство, но и за всички нас. Това дете е в разцвета на живота си.

10

Всички ще омрем

преди 3 дни

Аз много пъти съм се чудил как ли ще ми се случи да умра. Никога не съм си представял, че може да се удавя, като този млад мъж, но нищо не се знае. Тази със косата е изключително непредвидима. Нека почива в мир момчето, скоро всички ще отидем ТАМ. За това живейте си живота щастливо, радвайте се и се обичайте. Живота е много кратък, за да се мразим.

9

Руси

преди 3 дни

Тя е преплувала цялото море и вече е в Одеса. Ще дава военна помощ на наркомана зелю

8

До 4

преди 3 дни

Добро пояснение за хората, които не са обърнали внимание защо Спасители на плажа бягаха с едни оранжеви шамандури.

7

Сутрин?

преди 3 дни

Какво значи? 3:00 ч., 5:00 ч., 7:00 ч.? А и токсикологията какво казва?

6

Анонимен

преди 3 дни

Да, тия дни морето беше бурно, но пак е хубаво. Толкова пълен Созопол от години не помня

5

Анонимен

преди 3 дни

До Анонимен "А с приятелката какво е станало?" ----- Храни рибките.. или пък някой гларус.

4

До 1

преди 4 дни

Вече е с друг! Няма си разваля почивката я!

3

Анонимен

преди 4 дни

Когато се спасява удавник, никога не подавайте ръка. Подава се предмет, но никога ръка. Удавникът може да завлече със себе си спасителя.

2

Анонимен

преди 4 дни

Все още е исчезнала.

1

Анонимен

преди 4 дни

А с приятелката какво е станало?