30

Анонимен

преди 3 дни

Заради Еврозоната не вдигат тока с много, за да излъжат европейските чиновници. И заради 20 милиарда евро за крадене от резерва на БНБ.

29

Гошо

преди 3 дни

Стига глупости с това най-ниски в Европа. Направете сравнение със заплатите и колки можем да си купим в България и Люксембург с една заплата или една пенсия. Сравняването само на цените не е коректно и това няма как да не го знае авторката на статията. Ако смените милиардера Иван Иванов от КЕВР цените ще отидат драстично надолу.

28

Анонимен

преди 3 дни

Над двадесет и пет години ползвам бойлер 80 л. И съм с прекъсната водопроводна връзка към Централното Отопление / ТЕЦ - огромния бойлер/. Сметките са ми точно с енергото на ДПИ . Доволен съм, всеки месец се отчита електромера. И не ме краде Топлофикация с надписване на подгрята вода. Отчетена един път в годината.

27

Анонимен

преди 3 дни

Станеш ли Зависим от държавната услуга . Става по лошо дори от зависимост от нарко дилърите. Затова спасението е отказ от Централното Отопление . Минаваш на собствено лично отопление . От друг доставчик на Енергия . С енерго спестяващи Уреди .

26

Анонимен

преди 3 дни

До25. Ако си сигурен , че тези съседи са си свалили уредите . Имаш основание да уведомиш ПИСМЕНО , първо Етажната Собственост и Дружеството . Но ако е набеждаване без факти си е за съдебно дело. Затова европейската директива е . - Всеки доставчик на енергия е длъжен най малко на шест месеца да проверява уредите СИ . И при свалени уреди се разкачва пломбата , която тези съседи няма как да я възстановят . Просто Ти лъжеш и си внушаваш , че те те мамят

25

Анонимен

преди 3 дни

Парното е евтино. Проблемът е в съседите, които си откачат уредите за отчитане и сметките на останалите скачат двойно и тройно.

24

Анонимен

преди 3 дни

Задълженията на Топлофикациите и на ВиК фирмите са до абонатната станция и до общия водомер. Там потреблението се отчита точно, но е за цялата сграда. Би трябвало съсобствениците да си платят за реално потребеното, но някои не искат да плащат. Затова има методика на държавно ниво кой какво да плаща. Примерно 12 апартамента и реално потребена студена вода от 240 кубика за месеца при 120 през предишните месеци. Някой си е откачил водомера и си е забравил крана да тече, но всички плащат и за него.

23

Анонимен

преди 3 дни

Мани ти цената на Парното, добре, че не пипнаха Порното!!! -)))

22

Анонимен

преди 3 дни

Отчитането на уредите си е точно според показанията им. Топлофикационните дружества и тези за вода точно измерват какво е потреблението за сградата и общата сума за плащане. Проблемът е при разпределението на сумата за плащане между отделните жилища в една сграда, особено когато някои си манипулират уредите за отчитане. Примерно всички си манипулират уредите и според тези уреди има нулево потребление на парно, топла вода и студена вода,но общите измерители за сградата показват колко е потребено

21

Анонимен

преди 3 дни

Никои от помагачите / топлинно счетоводство/ на Топлофикация не отчитат сериозно по уредите . Те знаят , че какъвто и отчет да дадат . Топлофикация си отчита по своя методика парите за отопление . А този отчет винаги е в пъти по висок от по уредите . Има и имоти целогодишно със спрени отоплителни тела . Но дружеството им взима пак пари

20

И

преди 3 дни

Заплатите ни остават най-ниски, и храните ни са несъизмеримо по-високи, та няма за какво да се чувстваме виновни, че токът бил по-евтин от европейския.

19

Анонимен

преди 3 дни

На вън става все по топло . И зимите все по топли. И дружество Топлофикация все по на редки по светкавично прави проверките уж по уреди / но на бързо / . А централното отопление измисля все по високи цени . Получени по най новите иновативни решения . Аз така си знам . Влезеш ли в Зависимост от държавно дружество. Опустишушава ти банковата сметка . След него намеса остава празна сметка

18

Успешен инвеститор

преди 3 дни

Става все по-трудно за тези дето не инвестират. Не е инвестиционен съвет.

17

Анонимен

преди 3 дни

до 16 Гласивай до откат за Тиквата, жалкаррр! Тиквата обеща още 2016-та година магистрала Хемус да е готова. След това каза че до 2019-та ще е готова. Вече сме 2024-та година и магистралата на половината не е готова. Само пример дава за това каква лъжлива отрееепка е идолът ти Тиквата, скааапаняк!

16

Анонимен

преди 3 дни

До 15И кво за възраждне и величие ли са гласуваме бе ми нет?

15

Анонимен

преди 3 дни

Така става като гласувате за евролиберасти или изобщо не гласувате. Бате Бойко, бате Бойко - на ви ся бате Бойко

14

Анонимен

преди 3 дни

Дружеството Топлофикация е с Протекцията на Държавата. То си е избрало винаги да си Силно Зависим от наредби по Задължение . Нещо като Наркокралете с държавни протекции. И едното и другото Пълни Държавната Хазна. С такива пари подхранва яслата в МВР , ДАНС, Администрация и много , много служБички и СлуШители на Яслата . Преди от десетки години пуска пари в бюджета . Така както централното отопление пълни Яслата.

13

Анонимен

преди 3 дни

Лигобет е нещо кат теб гей у бит

12

Теди

преди 3 дни

ПОСЛЕ ЩЕ УВЕЛИЧАТ И ПАРНОТО СЕГА НА 1 ЮЛИ НА КОЙ МУ ТРЯБВА ПАРНО ОБАЧЕ ОТОПЛИТЕЛНИЯТ СЕЗОН БАМ

11

Анонимен

преди 3 дни

Е така ли нормалния клиент да си получава кухи пари и да ги дава на Топлофикация . Не можели по реално . С договор , които желае и да му се отчита по уреди . Както е в ЕС и във всички държави на Запад. Без формули , без дялово разпределение , без прогнозни отчети пълни