41

Анонимен

преди 3 дни

Ако тези българи от Македония остават в БГ , не би следвало да бъдат наричани така, но ако вземат паспорти по икономически причини, и изчезват на Запад, няма как да не бъдат наричани паспортаджии.

40

Анонимен

преди 3 дни

Всички, които се обявяват за македонци са българи!! Разликата между тях и нас е колкото между източни и западни германци! Но Русия засилва Сърбия за да ги откъсне от нас. Македонците са си българи, говорим един език с тях, едно минало имаме с тях! В основата на разделението ни стоят Сталин и Георги Димитров!

39

Анонимен

преди 3 дни

Я си вижте европейското бъдеще. Имаме столица наподобяваща катун. Тава и любимите ви украинци ни се присмиват.

38

Анонимен

преди 3 дни

България се е отказала от Македония още преди 105 години, с Ньойския договор. Извърпена е и размяна на население, така че там де юре българи НЯМА.

37

Анонимен

преди 3 дни

Ясно е че българите в Македония искат да придобият български паспорт за да се придвижат на Запад, а не.да останат в БГ. За нашите Бойко Ноевци е добре дошло пък ,защото ще си напълнят джобовете около раздаването на паспортите.

36

Анонимен

преди 3 дни

А когато македонците и българите в Македония имаха право да обикалят целия свят 45 години, а ние в БГ бяхме затворени в тюрмата на народите, а? Как те осигуриха нашето бъдеще??

35

Руми

преди 3 дни

Мицкоски донесе инвестиция от 500 милиона евро, с която РСМ ще има 90% независимост за електроенергия и ще я доставя, а пенсиите на пенсионерите ще бъдат увеличени със 100 евро! Ноев?

34

Анонимен

преди 3 дни

Преди да получат българско гражданство да покажат лоялност към България и да се откажат от северно македонското.

33

Щетите

преди 3 дни

Които нанесоха на България комунистите интернационалисти под ръководството на Кремъл, нямат чет, нямат и оправия

32

Те

преди 3 дни

Имат бг паспорти, и Европа е тяхна. Макетата да се душат сърбежите под опашката кат искат

31

Тази бойко ноев е

преди 3 дни

комунистическа партизанска издънка , но иначе го играе "голЕм евроатлантик".За по сигурно, името му фигурира И в Комитета за избора на радев, втори мандат.

30

Анонимен

преди 3 дни

Написаното звучи добре, но как може да се разбере македонец кандидастващ за български паспорт от любов към България ли го прави, или за да вземе документа и после да ни се присмива зад гърба. Трябва да се спре това безразборното раздаване на паспорти, само защото някой е научил наизуст "Аз съм българче" това не го прави българин.

29

Мими късата поличка

преди 3 дни

Бойко си е сложил 2000 лева в джобчето за да изръси тези глупости тук, а вие си пишете колкото искате коментари за без пари пак тук.

28

Щъки

преди 3 дни

Не знам Желев ли, Костов ли, или някой друг е признал БЮРМ, но е ясно, че е бил голям оли@@го@@френ.

27

Голата истина

преди 3 дни

Този т.н. евроатлантик,съвременен Киряк Стефчо не бе ли сред най-големите глашатаи преди 2г. да клекнем на макетата и да распишем срамния договор ва Макрон. Сега и този предателски договор не работи, но Македония е в НАТО и в ЕС ще я вземат напук на меките китки в София. Не е ли ясно че основата на съществуването на страната е антибългърска.

26

Анонимен

преди 3 дни

Геополитиката не носи нищо, само взема!

25

Анонимен

преди 3 дни

21-ви век,да нямаш един документ отпреди 1945-та,подписан от измислената ти държава,друг да ти определя името (съответно призход и етнос) и ти да не можеш да кажеш връв!Отдавна съм ви забравил,както съм забравил лош роднина!Не ни занимавайте,не ни интересува дали сте живи,халал да ви е всичко!Да ме простят хилядите честни българи ,умрели на тая проклета територия,светал им памет!

24

СДС

преди 3 дни

Къде е Костов,, да каже защо първи в Света призна Македония като държава,, КЪДЕ Е ДА ОТГОВОРИ???

23

Шведски Шестак

преди 3 дни

Докога ще занимавате българския народ с тези исторически недоразумения от БЮРМ?

22

Дуло

преди 3 дни

Бойко Ноев, Бойко Борисов, Господи освободи ни от враговете на България.