8

Анонимен

преди 3 дни

Най-проУстите са най-недоволни. Прекарването на свободното време зависи ЕДИНСТВЕНО от самите нас. И не ми трябват кой знае какви пари за да си прекарам добре. Но когато си глОпав става лошо.

7

Анонимен

преди 3 дни

Това с попитахме 100 човека си е пълна глупост

6

абе да не

преди 3 дни

подготвят почвата за някакъв нов данък... сумата от който после да разпределят чрез натрапени почивки (в случая) на младите (примерно), та хотелиерите които са неспособни да привлекат клиентела държавата да им изсипва такава наговото.

5

Анонимен

преди 3 дни

Не може да бъде. Как така не сме пак на опашката според поредното социологическо проучване. Не се срамете, продължавайте, ное вече не ви се и смеем Игнорираме Ви.

4

Анонимен

преди 3 дни

"Видят по баровете вечер, а ден блуждаят на телефоните и по кафенета" - аз като ви казвам, че ДДС на ресторанти и фитнеси трябва да се вдигне на 50 процента!

3

Анонимен

преди 3 дни

Тия номера със скандинавските *** ги знаем! Те са и най- щастливи и най- доволни и най- много секс правят и най- много кафе пият и най- много данъци плащат и най са най!! Някаква друга манипулация да пробват!

2

Най-пропадналите 2

преди 3 дни

Най-мързеливите нации в Европа. Цялото им време е свободно, и чак се чудят какво да го правят. Видят по баровете вечер, а ден блуждаят на телефоните и по кафенета. После малко мрънкат как държавата е зле и не им дава възможности.

1

Анонимен

преди 3 дни

Аз съм под 40год, млад съм по евростандарта и си прекарвам супер евтино и забавно свободното време тук. Давам оценка 10.