20

Стефчо

преди 3 дни

Две бирички , слаб шофьор (убиец), една виновна и две невинни жертви ... - 53 години след това .... повод за поклони .......

19

ПроСоТо

преди 3 дни

"Левски Спартак е спортно дружество, образувано на 22 януари 1969 г. след сливането на софийските клубове Левски, Спартак и Спортист. Под това име дружеството просъществува до 1992 г."

18

Гошо Софийски

преди 3 дни

До ПроСоТо На МВР отбора беше "Спартак"!

17

ПроСоТо

преди 3 дни

ха ха,тънък намек,колега-число !..Но няма как:..-ФК "Левски" си беше отбора на МИЛИЦИЯТА !..Все пак е малко странно как така въпросния камион се е намирал точно зад завоя,ограничаващ видимостта ?

16

32335445

преди 3 дни

Запитайте се кой кара спортни автомобили с еднакви номера в днешно време ;)

15

Анонимен

преди 3 дни

А Мажоритаря защо не е на събитието? Той явно е над нещата, стига да си получава заплатата...

14

до 8

преди 3 дни

До Само да кажа,ама ти защо си мислиш,че на шефа на този пасквил му трябват журналисти,при това грамотни,тук се котират труженичките,какво не ти е ясно

13

до камичката

преди 3 дни

Оставаш си ограничен.

12

Бау

преди 3 дни

На този фотос не ми изглеждат много тренирани! 28 години и край на кариерата! Травми и пенсия! Роналдо и Пепе са на 42 и са неуморими, докато младежите след 65 минута се нуждаят от новия хеликоптер!

11

Анонимен

преди 3 дни

Някой може ли да обясни какво е направил Гунди за България, българския народ, футбол, т.н. Стоичков понякога простете, но е носител на ЗТ, герой от 94-та, донесъл е много радост и слава на българския народ. А Гунди какво е донесъл?

10

Борето Мигачев

преди 3 дни

Още ме е яд за Златната топка на Ицо. С колегите се пропихме от завист. Затова организирахме класацията на "нощен Труд" и избрахме Гунди за футболист номер едно на България за 20-ти век.

9

До 2 МАЛАШЕВЦИ

преди 3 дни

2,Ако ДС е убила Гунди и Котков, ти защо избра за кмет на София ДС Васко Терзиев? Отговаряй, Кирчо.. Нещо си гузен

8

Бау

преди 3 дни

Нямало е интернет, народа е бил заблуден, социализма е имал нужда от герои и номенклатурата му ги е предоставяла - Паша Христова, Парцалев, някой друг футболист, ,Боян Радев, Петър Киров, Лили и Емил Димитров! Гунди е почитан колкото като футболист, два пъти повече за чисто социалистически добродетели, скромност, отзивчивост! Ако бе футболист днес, никой нямаше да го зачита, дори щеше да е предмет на подигравки и присмех! Сега е времето на газарите като Благо Георгиев, Валери Божино татуираните!

7

Само да кажа,

преди 3 дни

че имената на футболни отбори се пишат в кавички... От всички реклами с които ни заливате, толкова ли не събрахте пари за един грамотен журналист?!?! Само за един...

6

Истината

преди 3 дни

53 години от гибелта на някакви доносници от ДС. Много дразнят усилията на синята общност да превърнат Гунди в национален герой. Левскари, майорът от ДС може да си бъде единствено ваша клубна легенда, но в никакъв случай общобългарска, още по-малко пък европейска или световна. В никакъв случай не съм фен на петолъчките от армията, но поне при тях липсват подобни наченки на култ към личността. По същия начин превъзнасяхте Мъри Стоилов и Тити Папазов като някакви национални светини едва ли не.

5

Анонимен

преди 3 дни

Днес се навършват 53 години от националната трагедия на Витиня, в която загинаха легендарните ни футболисти Гунди и Котков. Днес се навършват 68 години от деня, в който троцкистът Никита Хрушчов осъществи своето злобно отмъщение. На 30.06.1956 г. той публикува в централните вестници подлата приказка за култа на личността на Сталин.

4

Анонимен

преди 3 дни

Добре че примера за доблест и човечност не е затрил невинни хора. По нищо не са различава от днешните идиииооотиии, които катастрофират всеки ден, защото не знаят законите на физиката. Същите изтърсаци са и тия. Просто тогава не е имало толкоз коли и движение, а големите "герои" и хора за"пример" са се самоубили по най-тъпашкия ночин.

3

Анонимен

преди 3 дни

Кой пък изобщо се възхищава на тия пияници футболисти?! Това са бивши алкохолизирани съветски ритнитопковци.

2

МАЛАШЕВЦИ

преди 4 дни

До 1 Тишина бе червен содомит!ДС уби Георги Аспарухов Гунди и Никола Котков от Страх!Че народа ги обичаше повече от ши б аната содомитска партия БКП и умачкани ят дърт хомосексуалист Тодор Живков!!!!ЗА ДС само гробове с петолъчки у Малашевци!

1

Не карай пил!

преди 4 дни

Мото на деня на Витиня!