41

Анонимен

преди 3 дни

тоя пък с постната пица де отива акъл да дава!!!

40

Малко за политика

преди 3 дни

Преди седмица Дянков разправяше че ще има правителство ГЕРБ-ДПС-ИТН. Сега пак се упражнява да прави прогнова, този път кой ще е премиер, като сега обявява правителството на малцинството за "много интелигентно решение". Да се очаква от Бойко, бивш полицай и охранител с пожарникарско образование нещо "много интелигентно" е доста оптимистично. Дали само на мен ми се струва, че Дянков кандидатства пак за финансов министър.

39

Глупости са това

преди 3 дни

До УСПЕХ, ЖЕЛЯЗКОВ..!!!: Левът е с фиксиран курс към еврото. Валутен борд. Нещо неясно?

38

Гошо

преди 3 дни

Постната пица пак ли се напъва за фин. мин? Като го изритаха от Москва явно финикийските знаци не му стигат и за постна пица. Кокала е сладък и по него има мръвка.

37

УСПЕХ, ЖЕЛЯЗКОВ..!!!

преди 3 дни

ОБЯСНИ МУ НА КОКОРЧО, ЧЕ ПРЕДИ 2020 Г, 1 ЛЕВ РЕАЛНО СТРУВАШЕ 0.5 ЕВРОЦЕНТА.,А СЛЕД АПОКАЛИПСИСА РАДЕВ, КИРО И АСЕН 1 ЛЕВ РЕАЛНО СТРУВА О. 25 ЕВРОЦЕНТА...ОБЕЗЦЕНИЛ ЛИ СЕ Е ЛЕВА, БЕ ПРО100СТАЦИ С БЕЛИ ЯКИЧКИ...????.... МИЛИАРДИ ОТ ЕВВРОФОНДОВЕТЕ НЕ МОЖА ДА ПОЛУЧИ БЪЛГАРИЯ, ЗАРАДИ АЛЧНИЦИТЕ, КОИТО МИСЛЯТ САМО ЗА ТЯХНОТО КАРИЕРНО КАТЕРЕНЕ

36

Анонимен

преди 3 дни

И Роска като Пицата са кукли на кукловода.

35

Fena

преди 3 дни

Нагло човече. Само дето не каза, човека, дето трябва да стане под-управител на БНБ - малкото име е Симеон и пляска руснаците, а после работи за руски банки. Само *** вече влизат в тези телевизии.

34

Анонимен

преди 3 дни

33- Как могат ГЕРБ да ..БГ- я гледай и провери- НСИ калкулатор инфлация- март2020г/март 2021г инфлация- 0.6%, а при ППДБ+ служебни- в началото 17.8%, а малко по късно 28%- дизелът- лятото на 2021г- 3.90лв- справка ФУЕЛО!

33

Габриелката

преди 3 дни

Ко стана с Габриелката?

32

Анонимен

преди 3 дни

Тая неможач Дянков като всички подложи на Тиквата. ГЕРБ-ДПС искат да унищожат българия

31

Анонимен

преди 3 дни

товачка защо не си плющи пицата

30

преди 3 дни

Забрана на партия ГЕРБ и арест за Боко Тиквата. Това са терористи. Илчовски го е казал.

29

ГЕРБ=ХАМАС

преди 3 дни

Унищожителите от ГЕРБ свалиха работещ кабинет и сега не могат да направят нов.

28

Toni Ivanov

преди 3 дни

Малката пица от къде изпълзя и почна да казва,кой ще е кандидат премиер в България.

27

Анонимен

преди 3 дни

Дянков си беше чисто протеже на международния валутен фонд, но за някои неща си беше прав. Някой може ли да каже поне 1 научно постижение на БАН от тогава до сега без да търси в нета? Феодалните старчета май се оказаха реални

26

Дянков Доктора

преди 3 дни

Дянков какво прави доктора?

25

КАТО СЕ СЪБУДЯ УТРЕ

преди 3 дни

ИСКАМ ДА ИМА КАБИНЕТ - АКО НЯМА, ЗАКРИВАМЕ ГЕРБ.

24

Анонимен

преди 3 дни

Фъндъкова вместо да е в сливенския затвор, заради кражбите и в Столицата, Бойко я е направил депутат (натискачка на копчета). ГЕРБ е най-лошата партия. Тя трябва да бъде забранена.

23

Анонимен

преди 3 дни

До 11 - алооо "специалисте" по стойност на лева, можеш ли да ми кажеш на колко от лева сега се равняват тези 50 загубени процента ? Айде започвай аритметиката да те видим коло ти струва акъла !

22

САТАНАТА

преди 3 дни

И рече хербицида...