259

Анонимен

преди 3 дни

Ще заведа малкия наморе

258

Анонимен

преди 3 дни

Укрите добре си живеят на гърба на европейците. Хубавото е, че все по-малко стават европейците, които ги съжаляват.

257

инженер

преди 3 дни

Ще правя свръх добри батерии, мини пречиствателни станции за води реки,езера,ще поселя милиарди попови лъжички,риби,гущери и змии,Ще бия сонди за вода ще правя мини браунови дигатели и реактори,Топлинно-Соларни климатици, роботизирани на 100% частни стопанства за плодове, зеленчук с овце,овча тор без химикали,Ще гледаме копринени буби,ще садим овошки-дуди вишни брези,борове,дъб секвои и габър гори.Ще въдя сърни,елени бизони ще събера 2млд. последователи и ще тераформираме

256

Чичек

преди 3 дни

Откъдя на къдя бе, азе 1200 ейюру и она простата непрокопсана козъ съседката с 2 крака в гроба и на нея 1200 ейюру.Откъдя на къдя бе?

255

ДоГларус небесен

преди 3 дни

Модернистичният свят опровергава изцло и по всяка 1 точка сенилната ти сляпа и замаяна особа. Именно най непотребните, мързеливите, неработещите са тези ,тънещите в блага огатства и охолство ,а именно работещите хора все по често се оказват в позицията на работещи бедни,които нямат дори за храна.

254

Териториален

преди 3 дни

Духовно развитие....

253

До 257

преди 3 дни

Нискоинтелигентните не разбират ученето и развитието. Мерси, че го доказа!

252

Стайнбек

преди 3 дни

Искате безплатна квартира, 24 часа охрана, безплатна храна? Заповядайте в централен Софийски затвор. Базов доход плюс осигурени забавления!

251

Това е живота...

преди 3 дни

Безусловен Базов Доход. Пари достатъчни цял месец да се тъпчеш с ефтина и калпава храна, да лочиш бира и да си плащаш тока за да можеш да гледаш чалга каналите по телевизията. И толкова... Тези които работят, обичат да работят и повишават постоянно квалификацията си за да им расте заплатата и стандарта на живот, знаят че тия пари могат да са достатъчни само за един миззерен и пълен с лишения живот и няма да се съгласят. Приказките как някой щял да използва ББД за да учи и квалифицира са фантазия

250

Теди

преди 3 дни

като ги дадат тогава ще ги мисля рибата още в морето да приготвяме тигата иначе много работи можеш да направишш с парите

249

Анонимен

преди 3 дни

До Кармен Златарева, така е. За мързелите ще има бира от урина и пица от бръмбари. Ако не ти стигат ще можеш да работиш. Не виждам проблем :)

248

Копейко

преди 3 дни

Ще напусна тролфермата и повече няма да пиша про-путински коментари. Аз съм си европеец, харесват ми супермаркетите, пълните колички, почивките в Гърция и из Европа. Правя се на русофил срещу заплащане, вадя си хляба, нали разбирате.

247

Кармен Златарева

преди 3 дни

Какво са 1.200 евро , нищо. Погледнете цените на лекарства,храна, ток,вода,парно,транспорт,дрехи,обувки,зъболекари,наеми и др. и пак няма да стигнат за месеца за нищо....

246

Анонимен

преди 3 дни

До 246, не ме притеснява сметката нито за вода, нито за електричество! Надявам се и ти да си добре!

245

Анонимен

преди 3 дни

До Анонимен 248, абсолютно си прав. Просто ученето не свършва никога. Имам си цели и продължавам напред :)

244

Стойне от Чукурово

преди 3 дни

Че събирам за калашник,оти вече не се живее у таа атлантическа "либерал демокрация"

243

Русен

преди 3 дни

Кокаин и пачаври

242

до 244

преди 3 дни

"""Къщурка извън града, басейнче, градинка със зеленчуци..... А, чакай това го имам.""" ------ А, ся нъ излъжи ква ти е сметката за вода. Или си объркал "басейнче" с "легенче"?! -))))

241

гларус небесен

преди 3 дни

Стига сте пълнили главите на хората с щурутии. Т.н. базов доход е огромна помпа на инфлацията.Идеята ние да лежим а друг да ни работи я виждаме как работи назапъд.Не само че страните им почерняха и сутрин вместо Бонжур,все повече се чува Селяму Алейкум но и СВЕТЛИ личности като Сунак взеха да улравляват! Който не работи няма да яде е казъл народа и никъкво ЛГБТ и Отворено от към ауспуха общество не може да го промени!

240

Анонимен

преди 3 дни

Къщурка извън града, басейнче, градинка със зеленчуци..... А, чакай това го имам. Добре де, ще ги инвестирам в нови умения, книги, и развитие.