131

Анонимен

преди 2 дни

Колхозника също ще яде огромните шамари съвсем скоро

130

Анонимен

преди 2 дни

Хохлите лъжат, както винаги.

129

82 ОМБР

преди 2 дни

До тоя под мен Ама на кой му пука една или две държави са? Да вървят по дяволите!

128

FMC

преди 3 дни

Тия още не са разбрали, че Русия и Беларус вече са една държава.

127

Анонимен

преди 3 дни

Ешалони с натовска техника са унищожени край Харков

126

Анонимен

преди 3 дни

Съществено значение има и факта че Ръководството на украйна не е украинско. То е предателско срещу украинския народ който е подложен на страдания от тези не украинци които работят за САЩ и Запада.

125

Анонимен

преди 3 дни

Ако Омбрелата знае че нещо става в Керч значи Пропагадата се координира от същия център от където се вземат решенията. Тоест САЩ и от там е войната срещу Русия. Украинците са само наети от зад океана за извършители на мрръсни мокри поръчки.

124

82 ОМБР

преди 3 дни

К'во става в Керч каскети!?;)))) Матрьошката как е? Нещо бум-бум по руските прасета

123

Факти,факти !!!!

преди 3 дни

До 82 ОМБР .... Аз пък ти обяснявам веднага че така наречените черени линии,вече са светлозелени, и НАТО И ЕС вече нямат никакво желание да воюват с Русия и започнаха съвсем официлано да изоставят Окрайна. Само караварите все още си мислят че могат да победят Русия използвайки Окрайна. За да имат някакъв минимален шанс за победа над Русия -кръв трябва да се лее, а това хамериканчетата не го умеят. Всички знаят как побегнаха СРАМНО от Корея, от Виетнам и съвсем скоро от Авганистан

122

Анонимен

преди 3 дни

Коваленко обвини руската ? армия, че се опитва да попречи на прехвърлянето на украинските войски, разположени по границата с Беларус, в зоните на активни бойни действия. - Ей , това не го разбрах, да не би да е имал пред вид беларуската?!

121

82 ОМБР

преди 3 дни

Веднага ти я обяснявам логиката. НАТО обяви официално две червени линии за пряка намеса в конфликта,първата е използване на ядрено оръжие,а втората е пряка намеса на трета страна. Евентуална намеса на Минск означава изпращане на натовски войски в Украйна. Слава на Украйна!

120

агент Мърльо ЦъРвулУ

преди 3 дни

ке падне, ама чак три милярда години след като е изчезнала кравария.

119

А тука два

преди 3 дни

американофила жално подсмърчат.....

118

Барон Мюнхаузен

преди 3 дни

Изчислено е, че от 2022 г. западните вносители са загубили 256,5 милиарда долара, или почти 21 трилиона рубли. В същото време в края на две години руският износ се оказа на плюс: в сравнение с периода преди санкциите той успя да спечели допълнително $30,9 милиарда (пет трилиона рубли) за две години. Така, благодарение на търговията с приятелски страни, Москва компенсира пропуснатите приходи за две години, като спечели допълнително най-малко 287,5 милиарда долара, или 26 трилиона рубли.

117

Анонимен

преди 3 дни

Защо трябва Бг да влиза във война. Кой ти пречи да отиваш на фронта и сега. Ще ти кажа нещо. Много си пpocтo и глyпaвo да пишеш долните неща. Малоумно и неграмотно момче от малцинствата ...

116

агент Мъдлър ЦРУ

преди 3 дни

Русията ке падне

115

Анонимна

преди 3 дни

7 точка е ,, Countering firearms and weapon diversion,, 8. Енергийна сигурност и ядрена безопасност. 9. Sharing intelligence and satellite imagery,,. Това са последните три точки от раздел Военна подкрепа. Реших поне и тях да публикувам.

114

Анонимна

преди 3 дни

Моят английски също не толкова добър. Съжалявам.

113

Анонимна

преди 3 дни

четвърта точка е ,, Cyber and hybrid threat cooperation,, . Пета точка е ,, Demining,, шеста е ,, Civilian security and law reform

112

Анонимен

преди 3 дни

Ние нямаме Ютюб нито гугъл преводач. Какво не ти е ясно. Влез в час.