80

Анонимен

преди 3 дни

Щом тъмните си позволяват това с полицаи, представяте ли си какво е за всеки друг! И накрая "руската пропаганда" е виновна, че като чуем евроценности ни се повръща. В близко бъдеще животът на територията на Посолството ще е ад. Само пapaзиtиte ще виреят!!!

79

Анонимен

преди 3 дни

Кастрация и Вазтак и чукане на камъни в близката кариера

78

Анонимен

преди 3 дни

Избиратели на ГЕРБ и СДС. Смятат се за недосегаеми

77

Анонимен

преди 3 дни

Интересно е ,че никъде не се споменава в Държавните Медии :)))

76

Анонимен_777

преди 3 дни

Честита евро-атлан. реалност, с пълен кард-бланш за Rимляните..Не искам и да мисля какво ще е след 15-20 годинки из територията..?!

75

Анонимен

преди 3 дни

Държавата има ли изобщо някаква стеатегия, какво ще прави с тези ц..***.и !?? Защо се мълчи по въпроса???Постоянно се множат, а полза от тях за обществото никаква!!!

74

Хемус

преди 3 дни

При такава ситуация в неевро-атлантическа Русия ще се изсипе няколко отряда тип "ОМОН" и се подкарва с палките всичко,което попадне пред тях,мъже,жени,деца!

73

Рачо Ковача

преди 3 дни

Нищо ново. От Габрово съм един от Възрожденските чисти градове на България. ,,Чисти" докато не дойде гербажийската ни кметица,която напълни града ни с тъмни фрагменти от Мъглиж. Повярвайте ми ежеседмично има конфликти с теа индивиди,макар че не винаги се вика полиция. Центъра на града и пазара е почернял от тях. Пият бира,дразнят българите и от време на време ги бият. Гербавата управа мълчи гузно,все пак избори ще има. Просто габровци не знаят как да се оправят с проблема. Нагли не работещи,на п

72

факт

преди 3 дни

рома е недосегаем а и защитаван от секви организации за това и са оставени да правят квото си искат безнаказано

71

българин

преди 3 дни

абе тия полицаи немат ли оръжие та оставят некви *** да ги мачкат ??? стреляй на месо после у въздуха !

70

и те така

преди 3 дни

името и етноса не се споменават за да не напрегаме ония в Брюксел и бхк . мдааааа

69

Анонимен

преди 3 дни

По новините в националните медии тишина !

68

Анонимен

преди 3 дни

Само да не са озлочестили ушевите! Че там е малко съмнителен регион...

67

До 52

преди 3 дни

Опора им е властта.А тя е в Боко и Шиши.Нека се правят на скарани Ние този филм сме го гледали.Лошото е,че повечето кяха кибици на последните избори.И сега 10% от имащите право на глас ще командорят.И лапат.

66

така е

преди 3 дни

До Анонимен.Това е другата България.

65

Анонимен

преди 3 дни

До 65 Ти пък какво се възпаляваш? Така са работили до сега жандармерията. Аз само описвам един работен процес.

64

Ча Лаф по У шеф

преди 3 дни

Че това е най големия кеф на тъмния електорат. Кат вкараш две ракии да викнеш патрулка и да ошамариш ушевците. В случая просто им е паднала шестица от тотото и патрулката сама е долетяла. Другият им кеф е да шляпат доктората зад врата или пък даскалите! Оставете ,,ректората" на ГЕРБ на мира,все пак идат избори хахахахааа

63

до 62

преди 3 дни

И ДПС като внесе идния петък питане до министъра, ти ли ще мънкаш от трибуната, като Рашков, кога го питаха, защо спира купуването на гласове!? Като се изтърсят там хуманитарните работници, начело с журналистите и Посланика, вие ли ще носите отговорност, или жандармерията, упражнила неправомерно ,,насилие"! Хем ще изтървеш пенсията, хем ще те пратят в Хага! И като те натъпчат в затворя при кого ще бъдеш там! Нищо не може да се направи! Тълпата вече е по силна и организирана от жандармерията!

62

СПРЕТЕ ВЕДНАГА

преди 3 дни

ДЕТСКИТЕ И ПОМОЩИТЕ С КОИТО РАЗМНОЖАВАТЕ "ИНДИЙЦИТЕ"

61

Анонимен

преди 3 дни

Викайте танковете !